Lifestyle

Καλλιστεία 2019: Πρώην παίκτρια του GNTM 2 κέρδισε στον διαγωνισμό ομορφιάς

Καλλιστεία 2019: Πρώην παίκτρια του GNTM 2 κέρδισε στον διαγωνισμό ομορφιάς
Καλλιστεία 2019: Η προσπάθεια της στο Greece Next Top Model 2 δεν στέφθηκε με επιτυχία, όμως εκείνη δεν το έβαλε κάτω και κατέκτησε πρωτιά στα χθεσινά Ελληνικά Καλλιστεία.

Καλλιστεία 2019: Η καριέρα της Σάρα Τσέχου ξεκινά από μια διαφορετική πόρτα από που αρχικά άνοιξε. Η προσπάθεια της στο Greece Next Top Model 2 δεν στέφθηκε με επιτυχία. Η Σάρα Τσέχου όμως δεν το έβαλε κάτω και θέτοντας στόχο να ξεχωρίσει πήρε μέρος στα Ελληνικά Καλλιστεία. Χθες βράδυ, η εξιλέωση για το νεαρό μοντέλο ήρθε, με τους διοργανωτές να την απονείμουν τον τίτλο της «Ελληνίδας 2019».

Η 19χρονη Σάρα Τσέχου έγινε γνωστή κατά την παρουσία της στο Greece Next Top Model 2. Μάλιστα μία της στιγμή ίσως να την στοιχειώνει και για πάντα. Την ώρα που έκανε πασαρέλα με τα ρούχα του Γιώργου Ελευθερίαδη στο Bootcamp, σκόνταψε και έπεσε κάτω, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το πόδι της και να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό.

Το νεαρό μοντέλο έθεσε υποψηφιότητα στα Καλλιστεία 2019 και κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο της «Ελληνίδας 2019».«Νιώθω υπέροχα που έχω αυτόν τον τίτλο, αλλά θα ήθελα να έχω έναν καλύτερο τίτλο. Χαίρομαι όμως για τις φίλες μου που βγήκαν Σταρ Ελλάς και Μις Ελλάς και δεν πειράζει, στα επόμενα Καλλιστεία ίσως βγω» δήλωσε μετά την απονομή του τίτλου της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments