Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Πέμπτης (17/10/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Πέμπτης (17/10/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη (17/10/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη (17/10/19).

  • κριός

Θα χρειαστεί, μια αργή και σταθερή προσέγγιση, για να πετύχεις μια συγκεκριμένη πρόοδο στην ερωτική σου ζωή, τώρα. Η υπομονή μπορεί να είναι το τελευταίο πράγμα που θέλεις να κάνεις, αλλά η βιασύνη σε μια συμφωνία ή μια δέσμευση θα είναι επιζήμια, γιατί θα χρειαστείς χρόνο για να σκεφτείς. Αν έχεις ένα ερωτικό θέμα που χρειάζεται προσοχή, τότε πάρε τον απαραίτητο χρόνο για να το δεις ρεαλιστικά. Η βιασύνη σε οτιδήποτε αυτή τη στιγμή, είναι άσκοπη και αναποτελεσματική.

  • ταύρος

Θα νιώσεις πως η σύνδεσή σου με την πραγματικότητα, αμβλύνει τη συγκίνηση μιας φαντασίωσής σου, που αφορά τα ερωτικά σου. Ωστόσο, μην απορρίψεις πολύ γρήγορα την ονειροπόλησή σου, πιστεύοντας πως είναι ουτοπία. Η επιδίωξη ενός ονείρου μπορεί να καταλήξει σε πραγματικότητα κάποια στιγμή σύντομα. Για να είναι πρακτική, μπορεί να χρειάζεται το σωστό χρονοδιάγραμμα. Κάνε ό, τι μπορείς για να κρατήσεις αυτό το παθιασμένο όνειρο, ζωντανό.

  • δίδυμοι

Η διαίσθησή σου σ’ ένα ερωτικό σου θέμα…..πρακτικά ή λογικά, είναι απίθανο να σε απογοητεύσει αυτή τη στιγμή. Φυσικά, η λογική και η ρεαλισμός έχουν τα οφέλη τους, αλλά η εσωτερική σου φωνή θα σε ενθαρρύνει να εφαρμόσεις περισσότερη φαντασία στη σχέση σου. Αν είσαι πρόθυμη ν’ ακούσεις, τότε θα μπορέσεις να διαχωρίσεις αυτό που νομίζεις ότι είναι σωστό, από αυτό που η καρδιά σου γνωρίζει πως είναι σωστό.

  • καρκίνος

Θα μπερδευτείς αυτό το διάστημα με τη σχέση σου, αλλά μάλλον θα αγνοήσεις τη μοναδικότητά της από πολλές απόψεις. Μια απόφαση μπορεί να σου ζητηθεί σύντομα και μπορεί να εστιάσεις με επίκεντρο αυτό που είναι πρακτικό στη σχέση σου….. και όχι τις μαγικές ιδιότητες που προσφέρονται. Άφησε να έχει η καρδιά σου την πιο δυνατή φωνή, αυτή τη φορά.

  • λέων

Προσπάθησε ν αντισταθείς να πάρεις κάποιες αποφάσεις λόγω πίεσης ή κάποιας έντασης που αισθάνεσαι στην ερωτική σου ζωή. Και τα δύο θα θολώσουν την κρίση σου, για ένα ρομαντικό θέμα και μπορεί να σε οδηγήσουν σε μια απόφαση, που μπορεί να ανακαλέσεις αργότερα. Ακόμα κι αν αισθάνεσαι πιεσμένη από πολλά, η προσέγγιση ενός διλήμματος με ρεαλισμό, θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις τον έλεγχο, όπου χρειάζεται.

  • παρθένος

Θα ανακαλύψεις ότι η διαίσθησή σου ήταν σωστή για τον εραστή σου, σε ό,τι αφορά μια αντίδρασή του. Κι αυτό, θα σε ανακουφίσει. Ίσως αυτό οφείλεται στο ότι ανακάλυψες πως κάτι για το οποίο ήσουν σίγουρη, αποδείχθηκε απίθανο. Τώρα που κάτι έχει προχωρήσει με έναν τρόπο που ίσως δεν προέβλεψες, τι σκοπεύεις να κάνεις? Ίσως είναι καιρός να βάλεις ένα συγκεκριμένο σχέδιο σε δράση. Αν το νιώθεις σωστό…. τότε προχώρα!

  • ζυγός

Ο εραστής σου, ίσως επιθυμεί να είσαι περισσότερο ξεκάθαρη με τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, η πίεση που σου ασκεί, είναι απίθανο να σε ενθαρρύνει να ανοιχτείς με τον τρόπο που θέλει. Δεν είναι ότι δεν είσαι πρόθυμή, αλλά θα προτιμούσες να το κάνεις με τους όρους σου! Αν κάποιος πραγματικά σε αγαπά και σε σέβεται, τότε θα είναι έτοιμος να περιμένει.

  • σκορπιός

Θα νιώσεις αβεβαιότητα, για το αν πρέπει να επιμείνεις σε μια συγκεκριμένη αρχή που αφορά τη σχέση σου ή αν είναι πλέον ξεπερασμένη. Είναι πιθανό ότι, αν αλλάξεις στάση απέναντι σε κάτι που είχες πιστέψει έντονα, θα νιώσεις πιο τολμηρή, αναφορικά με τα ερωτικά σου. Αν τώρα έχεις ξεπεράσει αυτή την πεποίθηση, τότε θα μπορέσεις να δεις το μυαλό σου, να γίνεται πιο δεκτικό στις ερωτικές δυνατότητες της σχέσης σου, που παλαιότερα τις είχες αγνοήσει.

  • τοξότης

Παρόλο που θα δεις κάτι που αφορά το μέλλον της ερωτικής σου ζωής, σαν πολύ λογικό και πρακτικό, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως το ταίρι σου, θα δείξει την ίδια λογική, σε ό,τι κάνεις. Θα μπορούσε να είναι η ιδανική στιγμή για να μιλήσεις ανοικτά με το ταίρι σου, ώστε να νιώσετε και οι δύο καθησυχασμένοι σχετικά με τα κοινά μελλοντικά σας οράματα. Μήπως οι συζητήσεις αυτές να αρχίσουν με την αποκάλυψη μιας ή δύο φαντασιώσεων και από τις δύο πλευρές?

  • αιγόκερως

Είναι απίθανο να επιτρέψεις οποιαδήποτε μειονέκτημα, σε ένα ρομαντικό σενάριο να συνεχιστεί, όπως είναι. Ωστόσο, είναι αυτό που θέλεις? Οι τρέχουσες συνθήκες ή μια συγκεκριμένη ρύθμιση μπορεί να ταιριάζουν περισσότερο στον εραστή σου, από ό, τι σε σένα και εκεί μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Μπορεί να χρειαστεί να τηρήσεις ένα αυστηρό σύνολο κανόνων που δεν θα σε κάνει να νιώθεις άνετα. Αν θελήσεις να το συζητήσεις μαζί του, κάντο μ’ ευαισθησία…και κάντο τώρα!

  • υδροχόος

Θα νιώσεις πιο ήρεμη που υπάρχουν κάποιοι ιδιαίτεροι περιορισμοί σχετικά με το άνοιγμα ή την εμπιστοσύνη του εραστή σου. Ωστόσο, η δυνατή φιλία που υπάρχει ανάμεσά σας, μπορεί να είναι αναπόσπαστο στοιχείο για να τον εμπιστευτείς ώστε να μιλήσει ειλικρινά, για ένα προσωπικό του ζήτημα. Είναι περιττό να είσαι τόσο επιφυλακτική, αλλά μπορείς να είσαι σίγουρη ότι ο εραστής σου, θα εκτιμήσει την κίνησή σου, να μοιραστείς βαθιές σκέψεις ή συναισθήματα.

  • ιχθύες

Πρέπει να δεχτείς, ότι υπάρχει σωστός και λανθασμένος τρόπος αντιμετώπισης ενός ερωτικού θέματος αυτή τη στιγμή και πως θα μπορούσε να εμπλακεί κι ένα ζήτημα αρχής. Η επιθυμία σου να ταρακουνήσεις τη σχέση σου, μπορεί να σε οδηγήσει σε καταστάσεις, που εκ των υστέρων θα σε κάνουν να λυπηθείς. Σκέψου πριν πράξεις. Είναι σημαντικό να σταθμίσεις όλες τις συνέπειες ρεαλιστικά για τυχόν βιαστικές ενέργειες, που θα μπορούσες να τις εξετάσεις τώρα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments