Πολιτική

“Σφάχτηκαν” στο Twitter Κωνσταντίνος Μπογδάνος – Κώστας Βαξεβάνης

“Σφάχτηκαν” στο Twitter Κωνσταντίνος Μπογδάνος – Κώστας Βαξεβάνης
Με αφορμή της απόλυση δημοσιογράφων από την εφημερίδα "DOCUMENDO" o Κωνσταντίνος Μπογδάνος έσταξε... φαρμάκι κάτα του ιδιοκτήτη Κώστα Βαξεβάνη, με τον τελευταίο να του απαντά μέσω του προσωπικού του Twitter.

H κόντρα μεταξύ Κωνσταντίνου Μπογδάνου και Κώστα Βαξεβάνη καλά κρατεί. Αφορμή αυτή την φορά είχε η διαρροή της είδησης απολύσεων στο μέσο του δεύτερου. Ο βουλευτής της ΝΔ τοποθετήθηκε μέσω Twitter αφήνοντας αιχμές κατά του εκδότη τονίζοντας χαρακτηριστικά πως “περιμένω άλλο ήθος”.

Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στο προσωπικό του Twitter δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τον ίδιο τον Κώστα Βαξεβάνη. “Ακούω ότι ίσως κλείσει το «DOCUMENTO» και όχι, δεν χαίρομαι. Ο Κώστας Βαξεβάνης και κάποιοι «συνάδελφοι» συχνά κατακρεουργούν το πρόσωπο και την ιδεολογία μου, αλλά στο «μαγαζί» εργάζονται δεκάδες άνθρωποι, που συντηρούν οικογένειες. Άλλο ήθος θα επιθυμούσα, όχι κλειστό μέσο», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στο Twitter.

Η απάντηση του δημοσιογράφου ήρθε λίγο αργότερα, με τον Κώστα Βαξεβάνη.«Φυσικά και δεν κλείνει το Documento. Παρά τις προσπάθειες του Μητσοτάκη. Κάνε πόθεν έσχες ωστόσο εσύ γιατί το Documento την Κυριακή αποκαλύπτει πως δεν έκανες ποτέ ως δημοσιογράφος» ανέφερε χαρακτηριστικά κλείνοντας το θέμα που άνοιξε ο άλλοτε συνάδελφος του.

Οι δύο άνδρες είναι σαφές πως είναι εκ διαμέτρου αντίθετοι πολιτικά. Συχνά πυκνά η κόντρα τους ξεπερνά τα όρια όμως και οι δυο τους ξέρουν πότε πρέπει να βάλουν το απαραίτητο φρένο. Η… κολόνια κρατά που την περίοδο που ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος βρισκόταν στον ΣΚΑΙ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments