Πολιτισμός

The Laundromat: Η ταινία που έκανε τους δικηγόρους δικηγόροι των «Panama Papers» να μηνύσουν το Netflix

The Laundromat: Η ταινία που έκανε τους δικηγόρους δικηγόροι των «Panama Papers» να μηνύσουν το Netflix
The Laundromat: Η νέα ταινία του Netflix προκάλεσε την αντίδραση των δικηγόρων των «Panama Papers» που έκαναν μήνυση στην εταιρία παραγωγής.

The Laundromat : Η νέα πολυαναμενόμενη ταινία του Netflix έχει προκαλέσει προβλήματα στην εταιρία παραγωγής πριν προλάβει να προβληθεί. Η ταινία ασχολείται με το σκάνδαλο των “Panama Papers”. Οι δικηγόροι κατέθεσαν μήνυση και ζητούν  να μην προβληθεί η ταινία, καθώς η υπόθεση τους βρίσκεται υπό έρευνα του FBI και όπως υποστηρίζουν είναι πιθανό να επηρεάσει τη δίκαιη δίκη τους.

Οι άνθρωπο του Netflix πήραν στα χέρια τους μια μηνυτήρια αναφορά από τους Γιούργκεν Μοσάκ και Ραμόν Φονσέκα, ιδρυτές της εταιρείας Mossack Fonseca που εμπλέκεται με το σκάνδαλο των panama papers, προκειμένου να μην προβληθεί η ταινία «The Laundromat».

Το Netflix, από την πλευρά του αρνείται τις κατηγορίες και έκανε λόγο για λογοκρισία, καθώς και ότι θα προβάλλει κανονικά την ταινία. Για την ιστορία το «The Laundromat» ερευνά, όσο πιο αναλυτικά γίνεται, το γνωστό σκάνδαλο Panama Papers που πρωτοήρθε στην επικαιρότητα το 2015, όταν διέρρευσαν 11,5 εκατομμύρια έγγραφα της νομικής εταιρίας που διηύθυνε ο γνωστός δικηγόρος Μοσάκ Φονσέκα και αφορούσαν αμέτρητες υποθέσεις διακίνησης χρημάτων.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Γκάρι Ολντμαν (Μοσάκ), Αντόνιο Μπαντέρας και Μέριλ Στριπ, και είναι βασισμένη στο βιβλίο του Τζέικ Μπέρνσταϊν, «Secrecy World: Inside the Panama Papers Investigation of Illicit Money Networks and the Global Elite».

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments