Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις του Σαββάτου (19/10/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις του Σαββάτου (19/10/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Σάββατο (19/10/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Σάββατο (19/10/19).

  • κριός

Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις υπερβολική ενέργεια, αυτή τη στιγμή. Όταν πρόκειται για τα ερωτικά σου όμως…….μη φτάνεις στα άκρα! Προσπάθησε να διαθέσεις σωστά τ’ αποθέματα της ενέργειάς σου και να εστιάσεις στις συναισθηματικές και σωματικές σου ανάγκες. Ο εραστής σου, μπορεί να χρειαστεί να κάνει υπομονή, καθώς ανακαλύπτεις τον εαυτό σου….αλλά επιβραδύνοντας τα πράγματα και υιοθετώντας μια πιο ώριμη προσέγγιση, θα μπορούσε να είναι η ιδανική λύση τώρα.

  • ταύρος

Είναι μια εποχή που δεν έχεις υπομονή για επιφανειακές ανταλλαγές, και ιδιαίτερα με όποιον, σπαταλά το χρόνο σου χωρίς νόημα. Ξέρεις τι μπορεί να σου προσφέρει η σωστή πνευματική διέγερση και θα νιώσεις αισθητά πιο απογοητευμένη αν αναγκαστείς να συμμετάσχεις σε οποιεσδήποτε συζητήσεις που δεν σε καλύπτουν. Για να ζήσεις την επικοινωνία που θέλεις να απολαύσεις, ίσως εξαρτηθεί από σένα ν’ αναλάβεις πρωτοβουλία για να προωθήσεις και να καθοδηγήσεις τις συζητήσεις με το ταίρι σου.

  • δίδυμοι

Από τη μία πλευρά, θα επιθυμείς πολύ περισσότερη δομή στη σχέση σου κι από την άλλη θα θέλεις να δείξεις όλο τον αυθορμητισμό σου. Ειδικά αν υπάρχουν νέες και δημιουργικές ιδέες για να διεγείρουν τον εραστή σου. Αυτό το διάστημα, είναι το καλύτερο σχέδιο που θα μπορούσες να υιοθετήσεις. Εμπιστέψου ότι δεν χρειάζεται να κατευθύνεις ή να εξαναγκάσεις την ερωτική εξέλιξη της σχέσης σου. Γιατί μπορεί να εκδηλωθεί εύκολα αν τις δώσεις χώρο για να το κάνει.

  • καρκίνος

Θα εκπλαγείς από το πόσο βαθιά γίνεται μια συγκεκριμένη ανταλλαγή με τον εραστή σου. Θα ζήσεις τη χαρά και την έκπληξη, που προέρχονται από το γεγονός πως δε θα συνειδητοποιείς, πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός, όταν βρίσκεσαι στην αγκαλιά των ευχάριστων συζητήσεων, με το ταίρι σου. Είναι πάντα απογοητευτικό όταν η ανάπαυση πρέπει να αντικαταστήσει τη βαθιά αλληλεπίδραση, αλλά τουλάχιστον θα έχεις κάτι να συζητήσεις, κάποια άλλη στιγμή.

  • λέων

Όχι μόνο νιώθεις πως μπορεί να κάνεις τα πάντα αυτή τη στιγμή, αλλά θα νιώσεις επίσης, πως υπάρχει μεγάλη αφθονία γύρω σου. Ωστόσο, ίσως είναι απαραίτητο να είσαι ρεαλίστρια σχετικά με το πώς ή πού ξοδεύεις τα χρήματά σου…..ειδικά αν νιώσεις, ότι μπορεί να υπάρχει κάτι συναρπαστικό, που θα σε κάνει λίγο απρόσεχτη. Αν ο εραστής σου, σου συστήσει να είσαι λιγότερο ανυπόμονη και ορμητική σε ό,τι αφορά τον οικονομικό σας προϋπολογισμό…. Άκουσέ τον!

Αυτή είναι η στιγμή για να δεις τα ερωτικά σου πιο ανάλαφρα και να επιλέξεις να συμμετάσχεις σε παιχνιδιάρικες ερωτικές ανταλλαγές. Αν επιθυμείς να είσαι πιο εκφραστική με τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, τότε μην θεωρήσεις πως θα ριψοκινδυνεύσεις να περάσεις τις διαχωριστικές γραμμές, αποκαλύπτοντάς τα. Όχι μόνο οι ρομαντικές σου εκφράσεις θα εκτιμηθούν, αλλά θα ενθαρρύνουν το ταίρι σου, να καταβάλει περισσότερες προσπάθειες για να ανταποκριθεί, σε είδος. Όσο πιο ανοιχτή είσαι, τόσο πιο ανοιχτή συμπεριφορά θα απολαμβάνεις από το σύντροφό σου.

  • ζυγός

Αυτό το διάστημα θα νιώθεις, ότι είναι απαραίτητο να απολαύσεις λίγο απαραίτητο προσωπικό χώρο, για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Αν αισθάνεσαι ότι δεν έχεις την ενέργεια να συνεχίσεις ένα συναισθηματικά φορτισμένο ερωτικό θέμα ή αν διαπιστώσεις ότι οι ευθύνες εκτός της συναισθηματικής σου σφαίρας συσσωρεύονται…. τότε το λογικό πράγμα που πρέπει να κάνεις, είναι να επιβραδύνεις! Και να κάνεις απολογισμό για το πού θα εφαρμόσεις καλύτερα την παθιασμένη σου ενέργεια.

  • σκορπιός

Διαισθάνεσαι ή είναι ξεκάθαρο για σένα, ότι χρειάζεσαι το χρόνο και τη στοργή του εραστή σου! Είναι σημαντικό επομένως, ν’ ακούσεις προσεκτικά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή εκείνος, για να μπορέσεις να τον βοηθήσεις! Πρέπει να ακούς περισσότερο από το να μιλάς…… αλλά αν έχεις να κάνεις κάποιες υποδείξεις, τότε κάνε τες απαλά κι ευαίσθητα. Δείχνοντας τη στοργή και τη φροντίδα σου, θα εξασφαλίσεις πως η σχέση σου επωφελείται από την ήρεμη προσέγγισή σου.

  • τοξότης

Οι πιθανότητες είναι, πως μάλλον απολαμβάνεις να είσαι αυθόρμητη ή να μην ακολουθείς κατά γράμμα, τις άκαμπτες ατζέντες ή τα χρονοδιαγράμματα. Ίσως αυτό το διάστημα να είσαι πιο δεκτική στο να ανοίξεις το μυαλό σου στη μαγεία….χάρη στον αυθορμητισμό που θα επικρατεί, στο όνομα της αγάπης. Αν είσαι σε σχέση, τότε μπορείς να καθοδηγηθείς, από τα σχέδια του εραστή σου. Διασκεδάστε μαζί και δες που μπορεί να σας οδηγήσει, αυτό το διάστημα, η εύνοια της τύχης!

  • αιγόκερως

Μπορεί να πρέπει να πάρεις κάποιες αμήχανες αποφάσεις για να κατανοήσεις καλύτερα τις συνθήκες που επικρατούν στη σχέση σου. Αν υπήρχε άγχος ή αβεβαιότητα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, τότε θα συνειδητοποιήσετε πως πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές ή πως είναι ευκολότερο να προσαρμοστείτε και ν’ αντιμετωπίσετε τις εντάσεις που υπάρχουν ανάμεσά σας. Ένα ανοιχτό και συμπονετικό μυαλό είναι αυτό που χρειάζεται αυτή τη στιγμή, για να δημιουργήσετε και να διατηρήσετε την αρμονία, ανάμεσά σας. Γι’ αυτό κάνετε μια συντονισμένη προσπάθεια, για να τα καταφέρετε.

  • υδροχόος

Θα είναι δύσκολο να αντισταθείς να σκέφτεσαι το ερωτικό σου παρελθόν! Ίσως να μην μπορείς να αποφύγεις τις αναμνήσεις ενός προηγούμενου εραστή και τις στιγμές που μοιραστήκατε. Ωστόσο, προσπάθησε να μη σκέφτεσαι συνεχώς τα παλιά και λυπηθείς για τις επιλογές που έκανες τότε. Καλύτερα κοίταξε κι εκτίμησε, τις παρούσες συνθήκες στη σχέση σου. Όσο περισσότερο μεταφέρεις την συνείδησή σου στο παρόν, τόσο περισσότερους λόγους θα βρεις, για να νιώσεις αισιόδοξη!

  • ιχθύες

Οι ιδιότητες της συμπόνοιας που έχεις, συνδυάζονται εξαιρετικά με την γενναιόδωρη φύση σου αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, αν θέλεις να φροντίζεις για τις ανάγκες του εραστή σου, θα είναι σε θέση να ανταποδώσει. μόνο αν μιλήσεις και ζητήσεις αυτό που θέλεις ή χρειάζεσαι σε αντάλλαγμα. Η διασφάλιση πως ο κόσμος του εραστή σου, είναι υπέροχος και άνετος είναι κάτι πολύ όμορφο. αλλά η αυτοεξυπηρέτηση, πρέπει επίσης να είναι προτεραιότητα. Να θυμάσαι πως μπορείς να είσαι συμπονετική και ν’ αγαπάς τον εραστή σου, ενώ παράλληλα μπορείς να είσαι εξίσου ευγενική με τον εαυτό σου!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments