Ελλάδα

Στο σινεμά Αελλώ άνδρες της ΕΚΑΜ εισέβαλαν στην αίθουσα κι έβγαλαν ανήλικους που έβλεπαν Joker

Στο σινεμά Αελλώ άνδρες της ΕΚΑΜ εισέβαλαν στην αίθουσα κι έβγαλαν ανήλικους που έβλεπαν Joker
Σύμφωνα με τις καταγγελίες 20 άνδρες των ΕΚΑΜ έβγαλαν έξω από την αίθουσα ανήλικους μαζί με τους γονείς τους που τους συνόδευαν.

Μία πρωτοφανής καταγγελία κάνει το γύρω του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν στα social media, 20 άνδρες της ΕΚΑΜ εισέβαλαν στον κινηματογράφο “Αελλώ” στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να βγάλουν έξω από την αίθουσα που προέβαλε την ταινία Joker ανήλικους και μάλιστα μαζί με τους γονείς τους, όσοι συνοδεύονταν.

Η ταινία “Τζόκερ” που έχει σπάσει τα ταμεία στην Ελλάδα αλλά και σε όλον το κόσμο, είναι κατάλληλη μόνο για άτομα άνω των 18 ετών σύμφωνα με την επίσημη σήμανση καταλληλότητας.

«Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όπως καταγγέλλει η Αιμιλία Βουμβάκη, 20 Εκαμίτες με αυτόματα εισέβαλαν στον κινηματογράφο Αελλώ, που προβαλλόταν ο Joker, για να μαζέψουν τα ανήλικα, που παρακολουθούσαν την ταινία ύστερα από καταγγελία … Ούτε η Χούντα δεν είχε αποτολμήσει κάτι ανάλογο!!! Με όπλα μέσα σε κινηματογράφο για τα 15άχρονα;;;;; Τα τανκς θα κατεβάσετε σε μια μαχητική διαδήλωση; Ξεφτίλες!!!» είναι μία από τις πιο χαρακτηριστικές αναρτήσεις.

Πάτε καλά εκεί στην κυβέρνηση των "Αρίστων και των Μένουμε Ευρώπη" ;;;Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όπως κατήγγειλε η…

Gepostet von Aleka Zorbala am Sonntag, 20. Oktober 2019

Εργαζόμενοι τού Αελλώ μού επιβεβαίωσαν σε μένα προσωπικά την εισβολή των μπάτσων. Είναι σφιχτοι, μάλλον δεν έχουν καταλάβει πόσο σοβαρό είναι αυτό που έγινε. Αρμόδιος του σινεμά δεν δηλώνει κανείς

Gepostet von Petros Kapetanopoulos am Sonntag, 20. Oktober 2019

Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι οι σημερινές καταγγελίες προήλθαν από υπαλλήλους του υπουργείου Πολιτισμού, οι οποίοι βρίσκονταν στην αίθουσα, ωστόσο το υπουργείο με ανάρτηση στο Facebook, διαψεύδει τους εν λόγω ισχυρισμούς.

«Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού διαψεύδει κατηγορηματικά την είδηση ότι έδωσε οποιαδήποτε εντολή στις αστυνομικές αρχές να παρέμβουν σε κινηματογραφικές αίθουσες. Δεδομένου ότι στην είδηση φέρεται ότι υπάλληλοι του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού ενημέρωσαν για την παρουσία ανηλίκων στις αίθουσες προβολής, η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού έδωσε εντολή να εξακριβωθεί εάν πράγματι οι φερόμενες πληροφορίες αληθεύουν. Σε περίπτωση που εξακριβωθεί ότι οι καταγγέλλοντες είναι πράγματι υπάλληλοι του ΥΠΠΟΑ, θα κινηθούν οι προβλεπόμενες από τον Δημοσιοϋπαλληλικό Κώδικα διαδικασίες», σημειώνεται στην ανάρτηση.

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού διαψεύδει κατηγορηματικά την είδηση ότι έδωσε οποιαδήποτε εντολή στις αστυνομικές…

Gepostet von Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού am Sonntag, 20. Oktober 2019

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments