Καιρός

Πρόγνωση καιρού: Έρχεται χειμώνας τις επόμενες μέρες – Τι προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου

Πρόγνωση καιρού: Έρχεται χειμώνας τις επόμενες μέρες – Τι προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου
Πρόγνωση καιρού: Ο Σάκης Αρναούτογλου με ανάρτησή του στο facebook προειδοποιεί για την έλευση του χειμώνα.

Πρόγνωση καιρού: Μπορεί το φετινό φθινόπωρο να θυμίζει περισσότερο καλοκαίρι, αλλά πολύ σύντομα το σκηνικό του καιρού αναμένεται να αλλάξει δραμτατικά. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου υπάρχουν οι πρώτες ενδείξεις πως έρχεται χειμώνας.

Σχολιάζοντας την επέλαση του χιονιά στην Ισπανία και αναφερόμενος στην Ελλάδα ο Σάκης Αρναούτογλου τόνισε πως «κάποια προγνωστικά μοντέλα αρχίζουν να “ψιθυρίζουν” για αισθητή πτώση της θερμοκρασίας (ακόμα και ελαφρώς προς το χειμωνιάτικο κατά τόπους) μέσα στο πρώτο πενθήμερο του Νοέμβρη».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:

“Σε αντίθεση με τα μέρη μας το φθινόπωρο μπήκε για τα καλά στη δυτική Ευρώπη και μάλιστα χιόνια κατάφεραν να φτάσουν και σε μεγάλα υψόμετρα της ορεινής νοτιοανατολικής Ισπανίας. Από το πρωί σήμερα χιονίζει κοντά στα 2100 μέτρα και πάνω (βίντεο από τον ξενώνα του πανεπιστημίου της Σιέρα Νεβάδα στα 2500 μέτρα, της περιφέρειας Γρανάδα. Όσον αφορά τώρα στην περιοχή μας, κάποια προγνωστικά μοντέλα αρχίζουν να “ψιθυρίζουν” για αισθητή πτώση της θερμοκρασίας (ακόμα και ελαφρώς προς το χειμωνιάτικο κατά τόπους) μέσα στο πρώτο πενθήμερο του Νοέμβρη.. ! Για να δούμε!”

¡El sur se viste de blanco! Sierra Nevada (Granada) 20-10-2019

¡Donde el sur se viste de blanco! ❄☃ Esta mañana (20/10/2019), nevando en el Albergue Universitario de #SierraNevada (#Granada), a 2500 metros. Vídeo grabado por Miguel Bretones.Ya se va notando el descenso térmico en buena parte de #España. El ambiente otoñal se quedará y extenderá durante la semana que viene. Adiós a los "veranillos".

Gepostet von MeteOrihuela am Sonntag, 20. Oktober 2019

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments