Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Δευτέρας (21/10/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Δευτέρας (21/10/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα (21/10/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα (21/10/19).

  • κριός

Θα βιώσεις κάτι ξαφνικό στην ερωτική σου ζωή, αυτή τη στιγμή. Είναι κάτι που εμφανίζεται απροσδόκητα ή από το πουθενά, και θα σε βοηθήσει με πολλούς τρόπους. Αν προσπαθείς να λύσεις ένα ερωτικό σου θέμα, τότε οι λύσεις θα εμφανιστούν από το πουθενά. Αν είσαι ελεύθερη τότε η συνάντησή σου μ’ ένα πιθανό σύντροφο, είναι το τελευταίο πράγμα που αναμένεις να συμβεί. Κι όμως ξαφνικά θα εκπλαγείς απ’ ό,τι ακολουθήσει!

  • ταύρος

Ίσως χρειαστεί να εργαστείς σκληρότερα από ό, τι αναμενόταν για να κάνεις κάποιες επισημάνσεις ή να κερδίσεις στα επιχειρήματά σου, απέναντι στον εραστή σου! Ωστόσο, ο λόγος μπορεί να είναι η απόσπαση της προσοχής του, εξαιτίας κάποιων προσωπικών του θεμάτων. Γι’ αυτό προσπάθησε με μεγάλη ευαισθησία, να τον πείσεις να συμφωνήσει σ’ αυτά που επιθυμείς. Αυτό που θέλει ν’ ακούσει, είναι ότι έχεις συμπεριλάβει και τις ανάγκες του.

  • δίδυμοι

Πιθανώς να νιώσεις πως υπάρχει σωστός και λάθος τρόπος για ν’ αντιμετωπίσεις μια κατάσταση στην ερωτική σου ζωή. Αν δεν θέλεις να δείξεις την απαραίτητη ευαισθησία, τότε θα υπάρξουν συνέπειες. Γι’ αυτό φρόντισε να συντονιστείς με την ευαισθησία σου, πριν κάνεις ή πεις το παραμικρό. Παιξ’ το «εκ του ασφαλούς». Γίνε ακροατής. Δεν θα πάει τίποτε στραβά αν συμπεριφερθείς μ’ αυτό τον τρόπο.

  • καρκίνος

Θα ενταθεί μια αίσθηση ανησυχίας και ενδεχομένως να φουντώσει οποιαδήποτε ένταση επικρατεί τώρα στα ερωτικά σου. Αυτό που νιώθεις, έχει να κάνει περισσότερο με την αβεβαιότητα παρά με την ανυπομονησία. Αν είχες κρατήσει για καιρό κρυφές τις σκέψεις ή τα συναισθήματά σου, χάρη σε μια ευκολότερη ζωή, ή γιατί πίστευες πως δεν έβρισκες την κατάλληλη στιγμή για να τα αποκαλύψεις…..τότε μια μελλοντική εξέλιξη θα παίξει σημαντικό ρόλο για να το κάνεις τώρα. Ετοιμάσου να νιώσεις ανακούφιση και απόλαυση!

  • λέων

Ίσως έχεις ξεκαθαρίσει στο μυαλό σου, πώς μπορεί να προχωρήσει μια ρομαντική σχέση, αλλά θα υιοθετήσεις μια πιο ευέλικτη στάση απέναντι σ’ αυτό τώρα. Τα καλύτερα σχεδιασμένα πλάνα σου μπορούν να αλλάξουν ξαφνικά…. και όχι απαραίτητα για κακό. Μπορεί να εκπλαγείς και να χαρείς με αυτό που αναπτύσσεται ξαφνικά ή απροσδόκητα, ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου αυτή τη στιγμή. Η μεγαλύτερη ευχαρίστηση έρχεται…όταν δεν έχουμε άκαμπτες προσδοκίες.

  • παρθένος

Οι συγκρίσεις που κάνεις ανάμεσα στην προηγούμενη ερωτική σου σχέση και στην τωρινή, όπως και ανάμεσα στον πρώην και τον νυν εραστή σου…. είναι και ανθυγιεινές και προβληματικές. Εστίασε σε ό,τι θέλεις να συμβεί εδώ και τώρα και άφησε πίσω σου το παρελθόν. Αν μπορείς να σταματήσεις ν’ αμφιβάλλεις και να δώσεις μια ευκαιρία στη σχέση σου, τότε θα συναντήσεις καινούργια κι ανεξερεύνητα πάθη, που θα σε ενθουσιάσουν. Συνέχισε όμως να κοιτάς προς τα πίσω….. και θα τα χάσεις.

  • ζυγός

Μία ασύγκριτη ένταση θα αντιμετωπίσεις στην προσωπική σου ζωή, που μπορεί να είναι σύμπτωμα των αλλαγών που συμβαίνουν και κρύβει έναν υπόγειο ενθουσιασμό αν μπορέσεις να συνδεθείς μ’ αυτόν. Κάτι που σχετίζεται με τη σχέση ή τις συναισθηματικές σου ανάγκες μεταβάλλεται…. αλλά με έναν τρόπο που μπορεί να φέρει μεγαλύτερο βάθος και αυθεντικότητα στη σχέση σου. Απέφυγε την παρορμητική λήψη αποφάσεων ή τουλάχιστον περίμενε, μέχρι να υποχωρήσουν τα συναισθήματα έντασης που επικρατούν. Άφησε τις αλλαγές να συμβούν με τον τρόπο τους. Θα ζήσεις μαγικές στιγμές!

  • σκορπιός

Παρά το γεγονός ότι αυτό το διάστημα προχωράει πολύ με τα ερωτικά θέματα, εσύ βρίσκεσαι ακόμα σε μια διαδικασία, που απαιτεί να εκτιμήσεις τι θέλεις και δεν θέλεις από τον έρωτα ή τη στενή σχέση. Θα το κάνεις πιο περίπλοκο αν κοιτάζεις στο παρελθόν για να προσδιορίσεις τι δε θέλεις να ξαναζήσεις. Μη νιώθεις πως πρέπει να κοιτάς διαφορετικά το μέλλον από το παρελθόν.

  • τοξότης

Οι ενοχλήσεις – και ενδεχομένως με τη μορφή καλοπροαίρετων φίλων –μπορεί να δημιουργήσουν κάτι άσκοπα περίπλοκο στην ερωτική σου σχέση. Αν είναι απαραίτητο, φρόντισε ν’ ακολουθήσεις κάτι ή κάποιον, μόνη σου. Αν σκοπεύεις να γνωρίσεις κάποιον καλύτερα ή να απολαύσεις την παρέα του αγαπημένου σου, τότε βρες ένα μέρος που θα σας προστατέψει από όλους αυτούς που θέλουν το καλό σας, αλλά είναι μεγάλος μπελάς για σας τους δυο.

  • αιγόκερως

Η εξέλιξη της σχέσης σου, μπορεί να μην συμβεί τόσο γρήγορα όσο επιθυμείς… ή κάποιες καταστάσεις δεν θα αλλάξουν με τον τρόπο που ήλπιζες. Ωστόσο, μην αφήσεις αυτό το σενάριο να σε κάνει να αισθανθείς ότι κάτι δεν «δουλεύει» στα ερωτικά σου. Πιθανότατα έχεις μεγάλες προσδοκίες και πρέπει να αφήσεις περισσότερο χρόνο για να εξελιχθεί σταδιακά μια τρυφερή κατάσταση. Να είσαι ειλικρινής με το τι θέλεις να ζήσεις, εδώ και τώρα!

  • υδροχόος

Μια ερωτική σχέση, μπορεί να κινηθεί σ’ ένα καινούργιο επίπεδο – αλλά είσαι έτοιμη γι’ αυτό? Αυτό που ίσως αλλάξει, μπορεί να είναι κάτι που υποκίνησες μόνη σου, πιστεύοντας πως το ελέγχεις. Ωστόσο, φαίνεται πως υπάρχει κάποιος λόγος που αισθάνεσαι την ανάγκη να σταθείς πίσω και να αξιολογήσεις….αν αυτό που αλλάζει είναι πραγματικά καλύτερο για σένα. Οποιαδήποτε αμφιβολία ή δισταγμός, πιθανότατα θα είναι βραχύβιος. Μη σκέφτεσαι δυο φορές τι χρειάζεται και τι αξίζει να γίνει αισθητό τώρα!

  • ιχθύες

Η επιρροή του Δία που διευρύνει το μυαλό, θα μπορούσε να έχει εξέχουσα θέση στην ερωτική σου ζωή τώρα. Αν αισθάνεσαι πως θέλεις να εξερευνήσεις μια νέα ανακάλυψη ή έχεις μια αναζωογονημένη αίσθηση περιπέτειας….τότε αφέσου σ’ αυτό το συναίσθημα! Νιώθεις μεγάλη αισιοδοξία και θα σε ωθήσει με υπέροχο τρόπο να αποκτήσεις ευχάριστες ερωτικές εμπειρίες.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments