Lifestyle

Ζωζώ Σαπουντζάκη: “Κάηκε το σπίτι μου και βγήκα στα καμένα και τραγουδούσα”

Ζωζώ Σαπουντζάκη: “Κάηκε το σπίτι μου και βγήκα στα καμένα και τραγουδούσα”
Ζωζώ Σαπουντζάκη: Η διάσημη ηθοποιός και τραγουδίστρια μίλησε για το σπίτι της στην Κινέττα, το οποίο είχε καεί στην περσινή φονική πυρκαγιά.

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» μίλησε, η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην καταστροφική φωτιά που έκαψε το σπίτι της στην Κινέτα, όπου ήταν και η κύρια κατοικία της. Όπως τόνισε η δημοφιλής ηθοποιός και τραγουδίστρια, η οποία αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Happy Birthday Ελλάς», στο θέατρο Αθηνά, είχε σκεφτεί μέχρι και να αποτραβηχτεί για λίγο από τα επαγγελματικά της.

«Κάηκε το σπίτι μου και εγώ μετά από λίγες ημέρες βγήκα στα καμένα και τραγουδούσα. Χάθηκε το πάν από μένα, ένα σπίτι που ήταν κούκλα και ξαφνικά βρέθηκα με ένα φόρεμα. Τα κουστούμια σώθηκαν γιατί κάτω σώθηκε ένα ισόγειο και ήταν όλο το βεστιάριο εκεί. Μετά τις φωτιές είπα ότι θα καθίσω να ξεκουραστώ, θα ταξιδέψω αλλά δεν μπορώ. Στο σπίτι κάνω δουλειές, πέφτω στη θάλασσα και κολυμπάω είναι η καλύτερη γυμναστική. Έχω μέλλον», είπε στο Πρωινό του ANT1.

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Οδηγούσα με έναν κούκλο, για να φαίνεται ότι δεν είμαι μόνη»

Παράλληλα, η Ζωζώ Σαπουντζάκη μίλησε και στην κάμερα της εκπομπής ‘Στη φωλιά των Κου Κου’ και οι εξομολογήσεις της ήταν πολλές. «Δεν μπορούσα ποτέ το πρωινό ξύπνημα, αλλά το έκανα από ανάγκη. Ακόμα και τώρα κοιμάμαι πολύ αργά και στις 4 καμιά φορά.» Όσον αφορά το θέμα του φαγητού, η ίδια απάντησε ότι: «Επειδή δεν τρώω πολύ, δεν μου αρέσει να μαγειρεύω. Κακοτρώω, δεν με ενδιαφέρει το φαγητό και ξεχνάω και να φάω. Μια μέρα ήρθα εδώ νηστική και το βράδυ κατάλαβα ότι δεν έχω φάει γιατί ένιωσα να ζαλίζομαι. Δεν δίνω σημασία στο φαγητό. Ωραία να είμαι και καλοντυμένη.»

Σε ερώτηση που της τέθηκε σχετικά με την Ελένη Φουρέιρα απάντησε: «Αν σου πω ότι δεν έχω δει την Ελένη Φουρέιρα; Για να έχει κάνει επιτυχία και στο εξωτερικό, θα είναι καλή. Δεν την έχω δει όμως». Η διάσημη ηθοποιός κατέληξε πως: «Οδηγούσα πάντα και πήγαινα στο Λαγονήσι ολομόναχη μερικές φορές κι έβαζα δίπλα μου έναν κούκλο, τον κουκούλωνα δήθεν ότι είναι άνθρωπος, για να φαίνεται ότι δεν είμαι μόνη και να μη με κλέψουν».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments