Video

Επικό video για τις γνώσεις που έχει ο Ντόναλντ Τραμπ

Επικό video για τις γνώσεις που έχει ο Ντόναλντ Τραμπ
Μερικές από τις πιο "τρομερές" ατάκες του Ντόναλντ Τράμπ που προκάλεσαν άφθονο γέλιο στους αντιπάλους του, κυκλοφορούν στο διαδίκτυο σε ένα βίντεο.

Ένα απίστευτο βίντεο που μας έρχεται από την άλλη άκρη του Ατλαντικού και έχει πρωταγωνιστή τον Ντόναλντ Τράμπ αποκαλύπτει πόσο ενημερωμένος είναι ο Αμερικανός πρόεδρος ο οποίος όπως φαίνεται να λέει ο ίδιος γνωρίζει περισσότερο από τον οιονδήποτε ό,τι έχει να κάνει με drones με εξωτερική πολιτική, το ISIS, το facebook, τις δημοσκοπήσεις και την “άλλη πλευρά”, εννοώντας τους Ρώσους.

Στο video διάρκειας δυο λεπτών και δέκα δευτερολέπτων εμφανίζεται ο Ντόναλντ Τράμπ να λέει φράσεις όπως: “κανείς δεν ξέρει καλύτερα από εμένα για τους φόρους. Κανείς δεν ξέρει καλύτερα από εμένα για τις κατασκευές. Κανείς δεν γνωρίζει περισσότερα για την τεχνολογία. Κανείς στην ιστορία αυτής της χώρας δεν γνώριζε ποτέ τόσο πολύ για τις υποδομές όπως ο Ντόναλντ Τραμπ. Καταλαβαίνω την δύναμη που έχει το facebook ίσως καλύτερα από όλους σχεδόν. Γνωρίζω περισσότερα για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας από οποιοδήποτε ανθρώπινο ον στον πλανήτη”. Οι δηλώσεις του αυτές είναι “κομμένες” φράσεις του Αμερικανού προέδρου από διάφορές ομιλίες του, ακόμη και από τότε που δεν ήταν στον προεδρικό θώκο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments