Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τρίτης (22/10/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τρίτης (22/10/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τρίτη (22/10/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τρίτη (22/10/19).

κριός

Αν είσαι ελεύθερη θα μπορέσεις να συναντήσεις τον μελλοντικό σου σύντροφο στο γυμναστήριο ή σε άλλους χώρους άθλησης..και δε θα είσαι μόνο παρατηρητής. Αν είσαι σε σχέση θα διασκεδάσεις προσφέροντας μια ανταγωνιστική πρόκληση στο ταίρι σου. Έτσι κι αλλιώς….η συμμετοχή είναι που μετράει.

ταύρος

Θα πάρεις συμβουλές ή θα λάβεις μια πρόταση από ένα συγκεκριμένο άτομο που σκέφτεται όπως εσύ, σε ό,τι αφορά τον έρωτα. Πιθανότατα μ’ αυτό τον τρόπο, θα έχεις όσες επιβεβαιώσεις χρειάζεσαι, για ν’ αποφασίσεις ποια θα είναι η επόμενη κίνησή σου. Φαίνεται πως θα έχεις μια φαεινή ιδέα. Κι όταν συμβεί, πιθανότατα θα τη νιώσεις περισσότερο….παρά θα τη σκεφτείς.

δίδυμοι

Κάτι που σχετίζεται με τα ερωτικά σου, θα ωφεληθεί από εμπειρίες του παρελθόντος. Οπότε να είσαι διατεθειμένη να στραφείς στο παρελθόν, για ν’ αντιμετωπίσεις μια παρόμοια κατάσταση, στο παρόν. Ίσως να μην αντιμετωπίζεις κάτι άγνωστο όπως πιστεύεις και ό,τι εξελιχθεί τώρα, μπορεί να έχει κατά κάποιο τρόπο ιστορικό. Γι’ αυτό χαλάρωσε, και θα μπορέσεις να βρεις αυτόν τον διορατικό σύνδεσμο.

καρκίνος

Μια αξιοσημείωτη αίσθηση περιορισμού, θα αλλάξει σταδιακά στη σχέση σου αυτή τη στιγμή – ευτυχώς! Αυτό θα σε κάνει να είσαι πιο σαφής σχετικά με τις επιλογές που υπάρχουν, εκεί που δεν ένιωθες καμία διαθέσιμη ακόμη και πρόσφατα. Βλέποντας περισσότερες αποδείξεις για τις δυνατότητες που έχει μια ερωτική κατάσταση, θα νιώσεις μια ανανεωμένη αίσθηση αισιοδοξίας . Έτσι θα σπρώξεις την τύχη σου, και θα προσπαθήσεις να δεις, τι συμβαίνει. Μέχρι να προσπαθήσεις…. δεν θα ξέρεις.

λέων

Θα ξεκαθαρίσει σύντομα, πως η πρόοδος στην ερωτική σου ζωή θα συμβεί με τους όρους σου. Ωστόσο, αυτό απαιτεί να μιλήσεις απευθείας στο άτομο που σ’ ενδιαφέρει, από το να περιμένεις να κάνει αυτός την πρώτη κίνηση. Λαμβάνοντας την πρωτοβουλία, θα πετύχεις καλύτερα αποτελέσματα. Γι’ αυτό πάρε θάρρος και προχώρα.

παρθένος

Είτε πρόκειται για μια περίπτωση του «δούναι και λαβείν» ή του «τραβάτε με κι ας κλαίω» εσύ και το ταίρι σου, θα ωφεληθείτε πολύ αν συνεργαστείτε για να το κάνετε να συμβεί. Είναι το πνεύμα συνεργασίας που μπορεί να μετατρέψει κάτι αβέβαιο ανάμεσά σας σ’ ένα νέο επίπεδο – και να προσφέρει ένα νέο ξεκίνημα, που και οι δύο θέλατε να δείτε. Μερικές φορές, κάτι υπέροχο…. μπορεί να εμφανιστεί μέσα από μια δυσάρεστη κατάσταση.

ζυγός

Θα μπορούσε να είναι πολύ δελεαστικό να αποσιωπήσεις ένα προσωπικό θέμα, ειδικά όταν πιστεύεις ότι δεν έχεις την ενέργεια να το αντιμετωπίσεις. Ωστόσο, κάτι πρέπει να έρθει στο προσκήνιο, τώρα. Μπορεί ο σύντροφός σου να μοιράζεται την απροθυμία σου να το συζητήσετε, ή αγνοεί εντελώς το θέμα. Μπορείς να μειώσεις την ένταση που θα εκδηλωθεί αργότερα ούτως ή άλλως, αν υποκινήσεις τώρα, τη συζήτηση.

σκορπιός

Είναι πιθανό κάτι που σε κάνει πολύ επιφυλακτική ή και καχύποπτη στην ερωτική σου ζωή, να είναι ένα θέμα, που πρέπει να αγκαλιάσεις ή να νιώσεις περισσότερη ευγνωμοσύνη. Είτε πρόκειται για ένα ευγενικό φλερτ από ένα συγκεκριμένο άτομο είτε για μια επιθυμία να δοκιμάσεις κάτι που δεν είχε δοκιμαστεί προηγουμένως, μια ευχάριστη εξέλιξη περιμένει…. αν πάψεις να είσαι απρόθυμη ή διστακτική.

τοξότης

Τα ερωτικά σου μπορούν αναμφισβήτητα να ωφεληθούν, αν παραδεχτείς πως υπάρχει περίπτωση να εκπλαγείς. Αυτή είναι η στιγμή για να δείξεις ευελιξία και ικανότητα. Ένα ερωτικό σενάριο δεν είναι άκαμπτο, όπως πίστευες! Αν αλλάξεις τη νοοτροπία σου για μια ερωτική σου υπόθεση, τότε θ’ αποδειχθεί πολύ χρήσιμο. Μια ερωτική κατάσταση, μπορεί να κατευθύνεται σε μια ασυνήθιστη ή ακόμα και παράξενη κατεύθυνση. Αυτό όμως, δεν την καθιστά ανίκανη, να την αγκαλιάσεις.

αιγόκερως

Η μπάλα μπορεί να βρίσκεται στο δικό σου γήπεδο τώρα, σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου. Υπάρχουν οφέλη… αν βάλεις το ταίρι σου, στην εικόνα. Ίσως χρειαστεί να σπάσεις κάποιους κανόνες στη ρουτίνα σου, για να συνεχίσει η ευδαιμονία στην ερωτική σου ζωή. Μπορεί όμως να νιώσεις πως είναι απαραίτητο να «πατήσεις πόδι» για να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου, αν δεν καταλάβει ο εραστής σου, κανένα υπαινιγμό σου. Ξέρεις τι θέλεις να αλλάξεις! Αλλά υπάρχει ο σωστός και ο λάθος τρόπος, για να το κάνεις, αν μεγαλώσει η απογοήτευσή σου.

υδροχόος

Φρόντισε ν’ αντισταθείς σε οποιαδήποτε παρόρμηση, να πιέσεις μια ερωτική εξέλιξη, για ν’ ακολουθήσει μια συγκεκριμένη διαδρομή τώρα. Μπορεί να βλέπεις έναν πολύ ξεκάθαρο τρόπο, που θα έπρεπε να ακολουθήσει η σχέση σου ή ένα οικείο θέμα. Αλλά αφιέρωσε λίγο χρόνο για να εξετάσεις, πόσο ακριβής είναι ο τρόπος σου. Αν αφήσεις τις εξελίξεις να κυλήσουν με τον δικό τους τρόπο, τότε θα καταλάβεις, ότι δεν χρειάζονται την καθοδήγησή σου.

ιχθύες

Η ερωτική σου σχέση μπορεί να αλλάξει ή ενδεχομένως να ενισχυθεί! Γιατί θα εκπλαγείς βλέποντας πόσο υποστηρικτικός είναι ο εραστής σου, ή πόσο μακριά μπορεί να φτάσει για να σ’ ευχαριστήσει. Εκεί που πίστευες ότι το αντικείμενο του πόθου σου, δεν έδειχνε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να σε βοηθήσει ή να σε στηρίξει, θα ανακαλύψεις με ευχαρίστηση, πως είναι στο πλευρό σου.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments