Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τέταρτη (23/10/19)

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τέταρτη (23/10/19)
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Τετάρτη (23/10/19).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Τετάρτη (23/10/19). Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Ο αγγελιαφόρος πλανήτης βρίσκεται στον Σκορπιό. Σε αυτό το ζώδιο θα γυρίσει ανάδρομος στις 31 του μήνα, μέχρι τις 20 Νοεμβρίου. Αυτή θα είναι μια χρήσιμη περίοδος για να κάνετε τις εκκαθαρίσεις και τις επιδιορθώσεις σας. Επίσης ενδείκνυται για να κλείσετε κενά σε επαφές και εκκρεμότητες γενικότερα. Κάντε μια επιθεώρηση στα οικονομικά σας και ετοιμάστε τον χειμερινό προϋπολογισμό σας.

Η Σελήνη ανοίγει τη μέρα σε κενό πορείας στον Λέοντα. Να ακολουθείτε τη ροή των πραγμάτων και όσα βρίσκονται σε εξέλιξη. Αργότερα η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο. Ώρα να οργανωθείτε και να προσέξετε περισσότερο την υγεία σας. Ο Ήλιος θα περάσει σήμερα στον Σκορπιό, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 22 Νοεμβρίου. Όλα αποκτούν περισσότερη ενέργεια και κίνηση.

Την Τετάρτη, ο συναισθηματισμός και η ευαισθησία σας θα εκφράζεται έντονα μέσω των δραστηριοτήτων ή των αποφάσεών σας. Η καλή ενέργεια που θα βάλετε σε αυτές, θα οδηγήσουν σε θετικά αποτελέσματα και το ανάποδο. Η Τετάρτη θα είναι ευνοϊκή μέρα για ταξίδια, ανταλλαγή αλληλογραφίας ή δεμάτων με ανθρώπους από άλλες πόλεις, ή για ταξίδια με σκοπό να κλείσετε συμφωνία για κάποιο ακίνητο έξω από την πόλη σας.

Οι σχέσεις σας με άτομα στα ζώδια του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων που ζουν σε άλλη πόλη, θα σας φανούν χρήσιμες. Αν μιλήσετε ή βοηθήσετε μια γυναίκα στα καθημερινά της σχέδια και καθήκοντα, θα σας φέρει επιτυχία. Οι οικονομικές σας συναλλαγές με τα ζώδια της Γης θα πρέπει να είναι συνετές και μετρημένες.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα θα περάσετε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας κάνοντας εργασίες στο σπίτι. Πολλοί από εσάς θα χρειαστεί να επιλύσουν ένα οικιακό πρόβλημα. Αποφύγετε τα κόλπα σήμερα, καθώς οι αρνητικές επιπτώσεις τους θα γίνουν αισθητές την Παρασκευή. Η σημερινή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για τη δουλειά ή την επιχείρησή σας, εάν έχετε φιλοδοξίες και δεν υποχωρείτε εύκολα.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Η Τετάρτη δεν θα κρύβει εκπλήξεις. Σε γενικές γραμμές, σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τα σχέδια και τα καθήκοντα που έχετε ήδη προγραμματίσει. Κάποιο τηλεφώνημα ή μια συνάντηση, θα σας γεμίσει με θετικά συναισθήματα. Η σημερινή θα είναι ευνοϊκή μέρα για την εξέλιξη των οικονομικών σας υποθέσεων ή για να λάβετε κάποιο χρηματικό ποσό. Η υγεία σας θα πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητά σας την Τετάρτη.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και Υδροχόου:

Καλό θα ήταν σήμερα να αποφύγετε να ενεργήσετε βιαστικά ή παρορμητικά. Τα προβλήματα που θα προκύψουν με άτομα έξω από το σπίτι σας, θα σας δείξουν τα λάθη ή τις παραλείψεις σας. Προσπαθήστε να μάθετε από αυτές τις καταστάσεις αντί να κάνετε τα πράγματα χειρότερα. Σε γενικές γραμμές, θα θυμάστε τη σημερινή μέρα λόγω κάποιου σημαντικού (ευνοϊκού για εσάς) γεγονότος, καθώς μια νέα ευκαιρία θα εμφανιστεί για την καριέρα ή την επιχείρησή σας. Σήμερα θα βιώσετε μια ξεχωριστή ή ανεξήγητη εμπειρία.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Την Τετάρτη θα σκεφτείτε τις δραστηριότητες και τις δεσμεύσεις των συγγενών σας. Μπορεί να υπάρχει κάποιος λόγος για μια επίσκεψη που θα πραγματοποιήσουν τις επόμενες μέρες. Η Τετάρτη θα είναι ευνοϊκή μέρα για την εξέλιξη των επαγγελματικών ή επιχειρηματικών σας υποθέσεων. Θα έχετε επίσης το χρόνο και την επιθυμία για ερωτικές εμπειρίες. Οι εκπλήξεις που θα προκύψουν σήμερα θα είναι συναισθηματικής φύσεως.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments