Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Πέμπτης (24/10/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Πέμπτης (24/10/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη (24/10/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη (24/10/19).

κριός

Θα αποσπαστεί ευχάριστα η προσοχή σου, στην ερωτική σου ζωή σύντομα. Αυτό θα χαιρετιστεί από σένα, αν θέλεις να κάνεις κάτι αυθόρμητο με το ταίρι σου. Μπορεί να έχει τη μορφή ωραίου φαγητού σε ασυνήθιστο ή, πολυτελές περιβάλλον. Αφέσου στην προσέλκυση νέων χώρων. Γιατί είναι ένας τρόπος για ν’ ανανεώσεις με το ταίρι σου τον έρωτά σας.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ταύρος

Προσπάθησε να καταλάβεις αν αυτός που θέλεις να εντυπωσιάσεις, σε έχει «σφυγμομετρήσει» σωστά. Αν σκεφτείς πόσο πολύ «συντονισμένος» είναι με σένα και τις επιθυμίες σου, τότε πιθανότατα δεν θα νιώσεις πως πρέπει να προσπαθήσεις πολύ, για να κερδίσεις την προσοχή του. Απλά να είσαι ο εαυτός σου. Αυτό είναι πραγματικά, το μόνο που θέλει να ξέρει ο ενδιαφερόμενος.

δίδυμοι

Δύσκολα θα ευχαριστήσεις τον αγαπημένο σου αυτό το διάστημα, γιατί υπάρχουν αρκετές υποχρεώσεις, που έχουν αποσπάσει την προσοχή σου. Θα μπορούσες να αντιμετωπίσεις με ιδιαίτερη ευαισθησία μια λεπτή κατάσταση, ώστε να μην υπενθυμίζεις διαρκώς στο ταίρι σου, πόσο πιεσμένη νιώθεις αυτό το διάστημα, με όλες τις ευθύνες που αντιμετωπίζεις. Το μόνο που θέλει το ταίρι σου, είναι να συμμετάσχει περισσότερο στον κόσμο σου. Μοιράσου τον.

καρκίνος

Μπορεί να σκέφτεσαι υπερβολικά μια ρομαντική κατάσταση και θα σου επισημάνει το ταίρι σου, ότι το κάνεις. Θέλει να ενεργείς πιο διαισθητικά και να μην είσαι επιφυλακτική ή να μην αξιολογείς την κατάσταση, από κάθε δυνατή γωνία. Μπορεί να έχει δίκιο. Γι’ αυτό αφέσου στη δική του καθοδήγηση….και πιθανόν να εκτιμήσεις τα οφέλη, του να σκέφτεσαι λιγότερο και να νιώθεις περισσότερο.

λέων

Καθώς σκέψεις και συναισθήματα εμφανίζονται ή έρχονται στην επιφάνεια, θα εκπλαγείς με αυτό που αποφασίζεις να αποκαλύψεις στον εραστή σου. Έχεις αποφασίσει να εκφράσεις ό,τι σκέφτεσαι και νιώθεις βαθιά μέσα σου…και δεν υπάρχει καλύτερη χρονική στιγμή από το παρόν, για να το πράξεις. Αυτό θα σε οδηγήσει επίσης να υποστηρίξεις περισσότερο μια ιδέα του αγαπημένου σου, που μέχρι πρόσφατα, πάλευες για ν’ αποδεχτείς.

παρθένος

Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, ο τρόπος σου για την αντιμετώπιση μιας κατάστασης, θα κάνει τον αγαπημένο σου να σε δει με καινούργιο ενδιαφέρον. Έχεις την ευκαιρία να δώσεις ανακούφιση ή διαβεβαίωση στον κόσμο του και να ενισχύσεις ταυτόχρονα, την αυτοπεποίθησή του. Όμως μέσα σε όλο αυτό το χάος, μπορεί να υπάρχει κάτι, που θα γιορτάσετε. Αν δεν το κάνετε τώρα, ίσως το κάνετε σύντομα.

ζυγός

Τα ερωτικά σου θέματα, μπορεί να λάβουν μια πιο ήπια ώθηση αυτή τη στιγμή, προκαλώντας σε να αισθανθείς σαν να πηγαίνεις κάπου, που απαιτείται να φρενάρεις. Γι’ αυτό πρόσεξε την παρορμητική συμπεριφορά σου αυτό το διάστημα. Θα μπορούσες να παγιδευτείς σε μια δυναμική, που απαιτεί από σένα να ακολουθήσεις αργά βήματα, έτσι κι αλλιώς. Αυτό που ίσως νιώθεις πως απαιτεί επείγουσα προσοχή… θα είναι κάτι που απαιτεί αργές και συντονισμένες προσπάθειες, για να εξελιχθεί.

σκορπιός

Η πεισματάρικη συμπεριφορά σου, μπορεί να συμβάλει στη δημιουργία ενός συναισθηματικού εμποδίου, αν δεν είσαι προσεκτική. Επίσης, θα μπορούσες να είσαι πολύ επιφυλακτική. Βάλε αυτά τα δύο μαζί, και θα σου ξεκαθαριστεί, πως χρειάζεται πιο ανοιχτό μυαλό ή ευελιξία για ν’ αντιμετωπίσεις αυτή τη στιγμή, τα ερωτικά σου. Προσπάθησε να πάψεις να είσαι καχύποπτη ή διστακτική. Μπορεί να αποδειχτεί αβάσιμη η άμυνά σου….και ενδεχομένως να είναι εξ ολοκλήρου, δική σου δημιουργία.

τοξότης

Η πρόοδος της σχέσης σου, μπορεί να βασιστεί στη δική σου συμπεριφορά απέναντι στους άλλους. Η πιθανότητα να συναντήσεις νέους ανθρώπους είναι ισχυρή, αν είσαι ελεύθερη. Κι αν είσαι σε σχέση, πρέπει να μιλήσεις στο σύντροφό σου για τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Πιθανόν να είναι απαραίτητο να τον πλησιάσεις εσύ… και όχι το αντίστροφο. Αν αγωνίζεσαι για να κάνεις ουσιαστικές σχέσεις, τότε ο Κόσμος σχεδιάζει να σου παρέχει την υποστήριξη που χρειάζεσαι.

 αιγόκερως

Μπορεί να θέλεις περισσότερες διαβεβαιώσεις, απ’ όσες σου προσφέρει ο εραστής σου, αυτό το διάστημα. Αν φαίνεται απομονωμένος ή απομακρυσμένος, μην το θεωρήσεις σαν έλλειψη ενδιαφέροντος από την πλευρά του. Αν μη τι άλλο, θα μπορούσες να του παρέχεις ιδανική υποστήριξη, σε μια περίοδο που τη χρειάζεται. Απλά δώσ’ του λίγο περισσότερο χρόνο για να σου δείξει πόσο σε αγαπάει και πόσο σ’ εκτιμάει. Αυτό που νιώθεις πως είναι μονόπλευρο…. Σύντομα θα καταλάβεις, πως είναι διαφορετικό.

 υδροχόος

Πρέπει να ξεκαθαρίσει η ατμόσφαιρα ανάμεσά σας, και θα είναι πολύ χρήσιμο αν το κάνετε τώρα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να συμφωνήσετε για το πώς θα προχωρήσετε από δω και πέρα, κι όχι απλά να βγάλετε τ’ απωθημένα σας. Είναι επίσης σημαντικό να μην αγνοήσει κανένας από τους δυο σας, τις θετικές πτυχές της σχέσης σας και να μην παραμείνετε μόνο στις ελλείψεις της. Η ενίσχυση της σχέσης σας, μπορεί να βασιστεί στο γεγονός, πως και οι δύο βλέπετε το ποτήρι μισογεμάτο.

ιχθύες

Ίσως να πιστεύεις, ότι πράττεις εξαιρετικά, κρατώντας κάτι για τον εαυτό σου, σε ένα ερωτικό θέμα. Ωστόσο, να είσαι σίγουρη πως ο αγαπημένος σου, μπορεί να ανιχνεύσει τι συμβαίνει, κοιτώντας απλά, τα μάτια σου. Κανονικά, εσύ είσαι ξεκάθαρη… αλλά οι κινήσεις σου πιθανόν να προκαλούν το ταίρι σου, να βγάλει ακριβή συμπεράσματα, για το πού βρίσκεται το μυαλό και η καρδιά σου. Ξεκαθαρίζοντας λοιπόν τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, θα βοηθήσει και τους δυο.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments