Αθλητισμός

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Στα ραντάρ των Γερμανών Γαλανόπουλος και Καμαρά

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Στα ραντάρ των Γερμανών Γαλανόπουλος και Καμαρά
Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Ο γερμανικός σύλλογος αναζητά ποδοσφαιριστή για τον χώρο της μεσαίας γραμμή με τους Κώστα Γαλανόπουλο της ΑΕΚ και Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού να βρίσκονται στα υπόψιν.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Η ανάγκη απόκτησης αμυντικού μέσου βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για τον γερμανικό σύλλογο. Όπως αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμα της η SportDay, οι Γερμανοί εξετάζουν σοβαρά δύο περιπτώσεις από την ελληνική αγορά. Πρόκειται για τους Κώστα Γαλανόπουλο της ΑΕΚ και τον Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού.

Όσον αφορά τον Αφρικανό μέσο των «Ερυθρόλευκων», στην Άιντραχτ δείχνουν θετικοί στην απόκτηση του. Μοναδική σκέψη το υπερβολικό κόστος της μετακίνησης, μιας και ο Ολυμπιακός ναι μεν προτίθεται να παραχωρήσει τα δικαιώματα του παίκτη, έχοντας ωστόσο ικανοποιηθεί πλήρως στο οικονομικό σκέλος. Δέλεαρ για την Άιντραχτ η μεταπωλητική αξία του παίκτη, καθώς τόσο το νεαρό της ηλικίας του όσο και η αγωνιστική του εξέλιξη μπορούν στο μέλλον να ανεβάσουν επίπεδο τον Αφρικανό.

Όσον αφορά τώρα την περίπτωση του Κώστα Γαλανόπουλου, οι Γερμανοί παρουσιάζονται πιο έτοιμοι για ενδεχόμενη πρόταση στην ΑΕΚ. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ στον «Δικέφαλο» παραμένουν αδιάλλακτοι στην στάση τους, περιμένοντας μια πρόταση που να ξεπερνά τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ. Και οι δύο περιπτώσεις είναι «αλμυρές» για τον γερμανικό σύλλογο, ο οποίος ναι μεν θέλει παίκτη στα χαφ, αλλά χωρίς να δαπανήσει ένα τόσο μεγάλο ποσό. Αμφότεροι την φετινή σεζόν έρχονται από τον πάγκο προκειμένου να βοηθήσουν τις ομάδες τους. Παρόλα αυτά έχουν δημιουργήσει ήδη καλό όνομα στον χώρο, με την φήμη τους όπως φαίνεται να ξεπερνά τα όρια της χώρας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments