Πολιτική

Απίθανη εμφάνιση Έλληνα βουλευτή στην αίθουσα του κοινοβουλίου

Απίθανη εμφάνιση Έλληνα βουλευτή στην αίθουσα του κοινοβουλίου
Η εμφάνισή του έγινε talk of the town στα πηγαδάκια μεταξύ των υπόλοιπων βουλευτών.

Οι εποχές που το dress code της Βουλής για τους εκλεγμένους ήταν αυστηρό και επιβάλλονταν η γραβάτα και το σκουρόχρωμο κουστούμι, για τους άνδρες και τα ταγέρ για τις γυναίκες,  έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Η άνοδος της Αριστεράς στην εξουσία τα προηγούμενα χρόνια σε συνδυασμό με την είσοδο στη Βουλή ανθρώπων που ουδεμία σχέση είχαν ποτέ τους με τον κοινοβουλευτισμό έφεραν νέα ήθη και έθιμα, όσον αφορά το ντύσιμό τους.

Άνδρες βουλευτές με γιλέκα, σαγιονάρες, μπλούζες και πουκάμισα έξω από το παντελόνι και γυναίκες που ετοιμάζονται λες και θα πάνε σε κάποια μπουζουκλερί έχουν κάνει την εμφάνισή τους στη Βουλή τα τελευταία χρόνια λανσάροντας μια νέα μόδα αυτής του “ωχαδερφισμού” δείχνοντας αν μη τι άλλο ασέβεια στο θεσμό του βουλευτή.

Εκείνος που τελευταία έγινε αντικείμενο συζήτησης κι όχι για τις δηλώσεις ή το κοινοβουλευτικό του έργο , αλλά για την εμφάνισή του, ήταν ο ηθοποιός Κλέων Γρηγοριάδης ο οποίος παρουσιάστηκε στα έδρανα της Βουλής με δερμάτινο μπουφάν, μια μπλούζα και τζιν παντελόνι. Λες και πήγαινε για καφέ ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 χωρίς κουστούμι αλλά με casual ντύσιμο προκάλεσε ποικίλα σχόλια για την εμφάνισή του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments