Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις το Σάββατο (26/10/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις το Σάββατο (26/10/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Σάββατο (26/10/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Σάββατο (26/10/19).

κριός

Μία πρόκληση που παρουσιάζεται ανάμεσε σε σένα και το ταίρι σου, είναι πιθανώς κάτι περισσότερο από μια απλή διαφωνία. Μπορεί να είναι ο τρόπος που κάποιος από τους δυο σας, παίρνει ένα ζήτημα λίγο πολύ σοβαρά και δημιουργεί μια αίσθηση ανησυχίας ανάμεσά σας. Όποιο και αν είναι το ζήτημα, αυτό που μπορεί να ηρεμήσει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, είναι μια πιο χαλαρή προσέγγιση και στη συνέχεια μια προσπάθεια να δείτε, πώς θα το ξεπεράσετε όποια και αν είναι η αιτία της διαμάχης.

ταύρος

Μπορεί να σου πει κάτι προς ενημέρωσή σου το ταίρι σου, αλλά δεν πρέπει να το παρερμηνεύσεις σαν κάτι ύποπτο. Οι πιθανότητες είναι, πως είσαι σε θέση να έχεις μια ακριβή εικόνα, βασισμένη σε αυτό που γνωρίζεις ότι είναι πραγματικό. Εμπιστέψου ότι το ταίρι σου πιθανώς περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να κάνει τις αποκαλύψεις του. Γι’ αυτό χαλάρωσε και πίστεψε, πως όλα βαίνουν καλώς!Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

δίδυμοι

Αν βλέπεις πως η προσπάθεια που καταβάλλεις για ένα θέμα που έχει προκύψει στη σχέση σου, δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα, τότε είναι ένδειξη πως χρειάζεται να κάνεις περισσότερη υπομονή. Μ’ αυτό τον τρόπο θα μπορέσεις να δεις το τελικό αποτέλεσμα που θέλεις να πετύχεις και δεν είναι εφικτό αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, χρειάζεται να καταλάβεις, ότι η ανυπομονησία προκαλεί καθυστερήσεις και επιπλοκές.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

καρκίνος

Αν είσαι ελεύθερη, τότε ένα συγκεκριμένο άτομο θα σου προσφέρει ρομαντικές δυνατότητες. Αλλά περισσότερο θα εκπλαγείς, από όσα μπορείς να μάθεις απ’ αυτόν. Θα αυξηθεί ακόμα πιο πολύ το ενδιαφέρον σου, όταν διαπιστώσεις, πως διαθέτει κάποια ταλέντα ή δεξιότητες, που θα τις μοιραζόταν ευχαρίστως μαζί σου. Μπορεί επίσης να είναι η ταπεινοφροσύνη του, που ενισχύει την ελκυστικότητά του και στα μάτια σου.

λέων

Μια απροσδόκητη ερωτική εξέλιξη, μπορεί να απαιτεί από σένα, να αφιερώσεις λίγο χρόνο, για να σκεφτείς πώς θ’ ανταποκριθείς. Προσπάθησε να μην αντιδράσεις παρορμητικά ή να επιτρέψεις στον ενθουσιασμό σου να πάρει το καλύτερο από σένα. Είναι πιθανό το αντικείμενο του πόθου σου, να μην περιμένει μια άμεση απάντηση. Ωστόσο, αφιέρωσε χρόνο να σκεφτείς…κι όταν έρθει η ώρα, να δώσεις την απάντηση που ξέρεις πως περιμένει.

παρθένος

Η αισιοδοξία σου ή η ευαίσθητη προσέγγιση στην ερωτική σου ζωή, μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεται ένα συγκεκριμένο άτομο! Και θα φανείς στα μάτια του, ακόμα πιο ακαταμάχητη λόγω της προσγειωμένης σου προσέγγισης. Απλώς πρέπει να είσαι ο εαυτός σου….και όσο πιο πολύ εξασφαλίζεις μια προσεκτική προσέγγιση, τόσο πιο άνετα θα αισθανθεί ο εραστής σου. Οι πιο σημαντικές ρομαντικές δυνατότητες, περιλαμβάνουν την παροχή της ανακούφισης, όταν την έχει ανάγκη! Βλέποντας μάλιστα πως του την προσφέρεις τώρα, είναι σίγουρος πως βρήκε την ιδανική πηγή.

ζυγός

Ο αγαπημένος σου, θα σου κάνει μια καίρια επισήμανση, που εσύ θα πιστέψεις πως την κάνει για να μειώσει τον ενθουσιασμό σου. Ωστόσο, ξέρεις ότι αυτά που λέει, έχουν νόημα και πως αισθάνεται απογοητευμένος που είναι αναγκασμένος να σου τα πει. Σύντομα δεν θα έχεις καμία αμφιβολία, ότι μιλάει για το συμφέρον σου.

σκορπιός

Υπάρχει διαθέσιμη ερωτική διασκέδαση και θα περιλαμβάνει τη συνεργασία με το ταίρι σου, για να προστατέψετε τη σχέση σας. Η αύξηση της αυτοπεποίθησής σου, μπορεί να συμβεί όταν νιώθεις άνετα με ό,τι κάνεις….ενθαρρύνοντας και τον αγαπημένο σου να σε ακολουθήσει και να τολμήσετε από κοινού, στ’ όνομα της αγάπης. Οι κοινωνικές ευκαιρίες που προσφέρονται, διαθέτουν κι αυτές ρομαντικές δυνατότητες! Αν όμως νιώθετε επιφυλακτικοί ο ένας για τον άλλο και ζηλεύετε….τότε θα μπορούσαν να χαλάσουν τα πράγματα.

τοξότης

Μια αξιοσημείωτη έμφαση από τον εραστή σου που θα πάρει το προβάδισμα, θα είναι ισχυρή! Και θ’ ακολουθήσεις, για να χαρείτε μαζί τις πιο διασκεδαστικές και ευχάριστες ρομαντικές δυνατότητες που προσφέρονται τώρα. Το να επιτρέπεις στο ταίρι σου να κάνει πλάνα, θα σε οδηγήσει ίσως σε άγνωστα νερά αλλά το ανοιχτό μυαλό σου πιθανώς, θα τα υποδεχτεί. Μια πιθανή παθιασμένη περιπέτεια είναι στο κατώφλι, οπότε άδραξέ την.

αιγόκερως

Θα μπορούσες να σκέφτεσαι για πολύ καιρό το τι θέλεις να αλλάξεις στη σχέση σου και το αποτέλεσμα θα είναι πως δεν έχεις εναλλακτικές. Μπορεί να υπάρχει μια πτυχή της σχέσης σου, που θα ήθελες να συμβάδιζε περισσότερο με τις επιθυμίες σου. Μπορεί επίσης να αφορά την μεταξύ σας απομάκρυνση…και το ταίρι σου να επιθυμεί ν’ ανοίξει ξανά η επικοινωνία μεταξύ σας. Μην αποκλείσεις καμία πιθανότητα.

υδροχόος

Ακόμα κι αν έχεις λόγους να πιστεύεις ότι ο εραστής σου σ’ αγαπά ακριβώς όπως είσαι, μπορείς ακόμα να βρεις τρόπους για να τον εντυπωσιάσεις ακόμη περισσότερο. Μπορεί ακόμη να σκεφτείς να κάνεις δραματικές αλλαγές στην εμφάνισή σου….αλλά να είσαι ειλικρινής για το ποιον θέλεις να ευχαριστήσεις περισσότερο. Τον εαυτό σου ή το ταίρι σου? Αν μια δραστική αλλαγή εμφάνισης πιστεύεις πως θα σε βοηθήσει, τότε κάνε τη! Αλλά δεν αποκλείεται να βρίσκει περισσότερο σέξι το μυαλό σου. Μπορεί να υποτιμάς, το πόσο δελεαστικό είναι το πνεύμα σου.

ιχθύες

Μια ανεπιθύμητη πίεση θα βρει το δρόμο της στα ερωτικά σου…. και δεν μπορεί να μειωθεί, εξαιτίας της ασυνήθιστα απόμακρης συμπεριφοράς του εραστή σου. Ευτυχώς, που μπορείς να αισθανθείς με ακρίβεια, γιατί αντιδρά έτσι. Άκουσε τη διαίσθησή σου και φρόντισε να είσαι ήρεμη, για να χαλαρώσει τη ένταση που επικρατεί. Οι πράξεις επίσης, αποδεικνύονται αποτελεσματικότερες από τις λέξεις… και αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη κίνηση. Μια ειλικρινή χειρονομία από μεριάς σου, θα πετύχει περισσότερα

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments