Ελλάδα

Γιαννιτσά: Θανατηφόρο τροχαίο με μία νεκρή και έξι τραυματίες

Γιαννιτσά: Θανατηφόρο τροχαίο με μία νεκρή και έξι τραυματίες
Γιαννιτσά: Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στο επαρχιακό δίκτυο Γιαννιτσών - Αλεξάνδρειας, το οποίο είχε ως συνέπεια τον χαμό μιας γυναίκας και τον τραυματισμό έξι.

Γιαννιτσά: Δεν έχει τέλος το λουτρό αίματος στην άσφαλτο. Αυτή τη φορά ήταν σειρά των Γιαννιτσών να θρηνήσουν την  απώλεια ενός συνανθρώπου. Το πρωί της Κυριακής, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες ακόμα, δύο οχήματα συγκρούστηκαν στο 7ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Γιαννιτσών – Αλεξάνδρειας. Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν ο ακαριαίος θάνατος μιας 88χρονης η οποία μετέβαινε σε ένα από τα δύο οχήματα.

Εκτός του θανάτου της 88χρονης οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν και έξι τραυματίας, οι οποίοι μεταφέρθηκαν άμεσα στο νοσοκομείο Γιαννιτσών προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Για την ώρα δεν προκύπτουν πληροφορίες για το πως δημιουργήθηκε το συμβάν, με τις αστυνομικές αρχές να διενεργούν έρευνα.

Το τροχαίο στα Γιαννιτσά έρχεται να προστεθεί σε μια λίστα που δεν έχει τέλος. Καθημερινά στην χώρα μας χάνουν τη ζωή τους δεκάδες άνθρωποι στην άσφαλτο. Η χώρα μας κατέχει διαχρονικά «μαύρη» πρωτιά έχοντας διατηρήσει άλυτο ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα. Το οδικό δίκτυο σε πολλά σημεία χρειάζεται άμεση επιδιόρθωση, με τις εργασίες πολλές φορές να παραμελούνται από τους αρμόδιους μιας και οι οικονομικοί πόροι που έχουν να διαχειριστούν δεν είναι ικανοί για να φέρουν εις πέρας αυτή την αποστολή. Μέρος της ευθύνης για να τροχαία δυστυχήματα φέρουν ωστόσο και οι οδηγοί, καθώς πολλά από τα ατυχήματα πραγματοποιούνται λόγω κακής εκτίμησης, αυξημένης ταχύτητας ή οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments