Video

Θανάσης Ευθυμιάδης: “Την ημέρα που έκανε πρεμιέρα η Ντόλτσε Βίτα χώρισα” [vid]

Θανάσης Ευθυμιάδης: “Την ημέρα που έκανε πρεμιέρα η Ντόλτσε Βίτα χώρισα” [vid]
Θανάσης Ευθυμιάδης: Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ότι τη μέρα που έκανε πρεμιέρα η "Ντόλτσε Βίτα" χώρισε με την αγαπημένη του.

Θανάσης Ευθυμιάδης: Ο αγαπημένος ηθοποιός κέρδισε ένα μεγάλο μέρος της δημοτικότητας του από την σειρά “Ντόλτσε Βίτα”. Σε ερώτηση που δέχτηκε για τον αν “καβάλησε το καλάμι” με την επιτυχία της σειράς, ο Ευθυμιάδης τόνισε πως δεν μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο καθώς στην πρεμιέρα της σειρά χώρισε με την αγαπημένη του.

«Έβγαινα έξω και γινόταν κάτι το ασύλληπτο, στην προσωπική μου ζωή δήλωνα δυο μέτρα κάτω από τη γη, οπότε δε με άφησε αυτό να πάρουν τα μυαλά μου αέρα. Ήταν το πρώτο μεγάλο μάθημα της ζωής μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να σου δοθεί κάτι χωρίς ένα αντίτιμο».

Μάλιστα, η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός είχε βουρκώσει εκείνη την περίοδο όταν έκαναν ένα γύρισμα για το Mega Star και άκουσε ένα τραγούδι που του έφερε αναμνήσεις.

Ο ηθοποιός μίλησε για την οικογένειά του και όπως είπε «είχα προσευχηθεί γι΄αυτό το δώρο, να έχω κορίτσια. Ήθελα να δω αυτό το θαύμα που λέγεται γυναίκα πώς ξεκινάει και πώς δημιουργείται», δήλωσε. «Θέλω να αφήσω κληρονομιά στα παιδιά μου όχι τσιμέντα και τούβλα αλλά στιγμές αγάπες», θα τον ακούσετε να λέει χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments