Ζώδια

Ζώδια: Οι προβλέψεις για τις επανασυνδέσεις [28/10]

Ζώδια: Οι προβλέψεις για τις επανασυνδέσεις [28/10]
Ζώδια: Αναλυτικά οι προβλέψεις για τις επανασυνδέσεις σχέσεις για τη Δευτέρα [28/10].

Ζώδια: Αναλυτικά οι προβλέψεις για τις επανασυνδέσεις σχέσεις για τη Δευτέρα [27/10].

Κριός

Ανακόψτε την τάση για απομόνωση που έχετε τον τελευταίο καιρό. Εξάλλου, στην πραγματικότητα είστε απίστευτα κοινωνικά άτομα. Απλά τώρα περνάτε μια φάση που είστε στα κάτω σας, οπότε μην είστε και τόσο εκλεκτικοί. Αποδεχτείτε κάθε πρόσκληση που λαμβάνετε. Ακόμη και αν κάτι σας φαίνεται βαρετό ή γλυκανάλατο, πείτε «ναι». Θα χαρείτε που το κάνατε.

Ταύρος

Αν θέλετε να κάνετε ένα πάρτι, θα πρέπει να αναλάβετε τα πάντα. Αρχικά, αναζητήστε έναν χώρο με καλή μουσική και σπέσιαλ ποτά. Στη συνέχεια προσκαλέστε αυτούς που θέλετε με ένα ομαδικό e-mail ή γραπτό μήνυμα. Με την τεχνική σας, όλα θα πάνε τέλεια.

Δίδυμοι

Βασικά ξέρετε ακριβώς τι θέλετε στην ερωτική σας ζωή. Το δύσκολο είναι να αναγνωρίσετε τι σας ξενερώνει. Κάντε μία λίστα με τα πράγματα που θα μπορούσαν να σας χαλάσουν τη διάθεση, στο να προχωρήσετε μια γνωριμία στο επόμενο στάδιο. Αυτή η μικρή άσκηση θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τα κριτήριά σας.

Καρκίνος

Μαζευτείτε με μερικούς καινούργιους φίλους ή τηλεφωνήστε και κάντε μια μακρά συζήτηση με κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο που ζει μακριά. Με το να μοιραστείτε τα νέα σας και να γελάσετε, θα κάνετε πολύ καλό στον εαυτό σας.

Λέων

Αφήστε τις ανούσιες συζητήσεις γα μια άλλη φορά. Τώρα θέλετε να φτάσετε στο «ψητό» – και γρήγορα. Οπότε προετοιμαστείτε. Σημειώστε πρόχειρα πέντε θέματα συζήτησης που θα θέλατε να καλύψετε στο επόμενό σας ραντεβού. Όσο πιο πρωτότυπο το θέμα, τόσο το καλύτερο.

Παρθένος

Η αυτοπεποίθησή σας δεν αποτελεί πρόβλημα αυτή τη στιγμή… Αλλά η αποφασιστικότητα κάποιου άλλου ατόμου, είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία. Μπορεί να ταράξει τα θεμέλια της ύπαρξής σας και να σας αφήσει αβέβαιους για μια φευγαλέα στιγμή. Μην το παίρνετε πολύ στα σοβαρά – ακόμη.

Ζυγός

Η διαπραγμάτευση δεν έχει να κάνει με την αποδοχή της ήττας. Στην πραγματικότητα, αν δεν εμμένετε στις απόψεις σας και φανείτε ευέλικτοι, θα ευνοήσετε έναν συμβιβασμό έναντι του αρχικού σχεδίου. Και αν δεν πάτε για δείπνο, ας πάτε για μεσημεριανό γεύμα. Αυτό τελικά θα σας βολέψει περισσότερο, όταν θα ανακαλύψετε ότι ο/η σύνοδός σας δεν κάνει για εσάς.

Σκορπιός

Είστε στο στοιχείο σας και σας αρέσει – είναι πολύ σημαντικό να αισθάνεται κάποιος άνετα. Τι γίνεται όμως με την αυτοπεποίθησή σας; Όσο κάθεστε μέσα, τόσο θα συρρικνώνεται. Βγείτε εκεί έξω, πιέστε τον εαυτό σας να εξερευνήσει νέα μέρη και να γνωρίσει καινούργια άτομα. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να ενισχύσετε τον αυτοσεβασμό σας.

Τοξότης

Σταματήστε να αφήνετε τη ζωή να περνάει από μπροστά σας και να μη κάνετε τίποτα . Δεν είναι περίεργο που αισθάνεστε άσχημα τον τελευταίο καιρό, κάποια πράγματα χρειάζονται φροντίδα. Όσο μικρό και αν είναι κάτι – όπως το να πλύνετε τα δόντια σας, να αγοράσετε ένα καινούργιο τζιν ή να πάτε το αυτοκίνητό σας στο πλυντήριο – κάντε το. Θα αισθανθείτε αμέσως καλύτερα.

Αιγόκερως

Δεν είναι μυστικό ότι δεν αισθάνεστε αρκετά ικανοποιημένοι σε κάποιον τομέα της ζωής σας. Αλλά αντί να το ξεχνάτε πότε-πότε, εσείς έχετε την τάση να το στριφογυρνάτε συνέχεια στο μυαλό σας. Χαλαρώστε. Μην απολογείστε, επειδή δεν έχετε φτάσει ακόμη εκεί που εσείς οι ίδιοι έχετε επιβάλλει στον εαυτό σας.

Υδροχόος

Σήμερα δείξτε λίγη διακριτικότητα: Αν έχετε την τάση να μιλήσετε, παραμείνετε σιωπηλοί. Αυτό θα σας εμποδίσει να πείτε κάτι που δεν πρέπει. Εξάλλου, με αυτό τον τρόπο θα καταφέρετε να σας προσέξει κάποιος/α που εκτιμά την αυτοσυγκράτηση. Ο αυτοέλεγχός σας θα τον/την εντυπωσιάσει.

Ιχθύες

Το βάρος, το χρώμα μαλλιών και ο τραπεζικός λογαριασμός, δεν θα πρέπει να αποτελούν κριτήρια στην αναζήτηση του επόμενου ερωτικού συντρόφου σας. Μάλιστα, αν μένετε κολλημένοι σε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, θα χάσετε μια φανταστική ευκαιρία να πειραματιστείτε με διάφορες ηλικίες, φυλές και κοινωνικο-οικονομικές καταστάσεις. Χαλαρώστε λίγο τις προσδοκίες σας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments