Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις τη Δευτέρα [28/10/19]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις τη Δευτέρα [28/10/19]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα (28/10/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα (28/10/19).

Κριός 

Τα πρόσφατα ερωτικά μαθήματα, βοήθησαν να νιώσεις πιο σταθερή συναισθηματικά. Αυτό θα σε ενθαρρύνει να επενδύσεις ακόμη μεγαλύτερες προσπάθειες στα ερωτικά σου. Παρόλο που η πρόοδος είναι απρόβλεπτη, μια προσέγγιση βήμα προς βήμα μπορεί να σε βοηθήσει να αξιολογήσεις τους κινδύνους στην πορεία… και να σκεφτείς τις συνέπειες. Θα σε βοηθήσουν επίσης, να ξεκινήσεις μια παθιασμένη περιπέτεια, που περιμένει για να τη ζήσεις!

Ταύρος

Όταν ο εραστής σου συνδέεται με τρόπο μοναδικό μαζί σου, τότε μπορεί να είναι το συναισθηματικά κίνητρο για να ζήσετε μαζί, μια εμπειρία. Με τον Κρόνο που επηρεάζει την ευρεία και πολυποίκιλη μάθηση, κερδίζεις γνώσεις μέσα από τη σχέση σου, από κάθε εμπειρία που δημιουργούν τα μαθήματα αγάπης! Η σοφία με την οποία είσαι οπλισμένη τώρα, μπορεί να ενισχύσει τις συναισθηματικές και σωματικές φιλοδοξίες σου, με νέους και συναρπαστικούς τρόπους… Και το ταίρι σου, μπορεί να είναι αναπόσπαστο μέρος, αυτού του συμβάντος.

Δίδυμοι

Το ερωτικό σου παρελθόν, μπορεί να γίνει ένας αποτελεσματικός οδηγός για να εξερευνήσεις νέες περιπετειώδεις επιλογές στην ερωτική σου ζωή, τώρα. Θα νιώσεις πως είσαι ευγνώμον για όλα όσα βίωσες στο παρελθόν, ακόμα κι αν ήταν δύσκολο. Ωστόσο, εφαρμόζοντας τις εμπειρίες που απέκτησες, μπορείς να κινηθείς προς ένα πιο εκπληκτικό μέλλον. Ό, τι έμαθες στη διαδρομή, σ’ έχει κάνει πιο δυνατή και δεν έχεις καμιά αμφιβολία πια, για το πόσο ανθεκτική έχεις γίνει.

Καρκίνος

Αν ο αγαπημένος σου δοκιμάσει τα συναισθηματικά σου όρια, τότε μπορεί να αντιδράσεις αμυντικά. Ίσως χρειαστεί να του υπενθυμίσεις, γιατί υπάρχουν αυτά τα όρια και γιατί είναι τόσο σημαντικά για σένα. Με τον Κρόνο, που επηρεάζει τις συνεργασίες και τις δεσμεύσεις, θα αρχίσεις να εστιάζεις περισσότερο στις ανάγκες σου. Εκφράζοντας τον εαυτό σου με σαφήνεια κι ευαισθησία, είναι ο τρόπος να ακουστείς….οπότε βεβαιώσου ότι τα πιο παθιασμένα όνειρά σου, δε θα εμποδιστούν, εξαιτίας των απαιτήσεων του συντρόφου σου.

Λέων

Θέλοντας να μετατρέψεις μια φαντασία σε κάτι πραγματικό, μπορεί να αποτελέσει αποτελεσματικό κίνητρο για το ρομάντζο ή την οικειότητα με το ταίρι σου. Αλλά η επιθυμία μόνο για να συμβεί κάτι, δεν αρκεί. Ο φιλόδοξος Κρόνος επηρεάζει την καθημερινότητά σου αυτή τη στιγμή, και σε ωθεί να κάνεις μια τολμηρή αλλαγή στην ερωτική σου ζωή, εδώ και τώρα. Μπορεί να συμβούν θετικές αλλαγές…. αλλά όχι χωρίς την απαραίτητη προσπάθεια. Ό,τι δίνεις, αυτό θα πάρεις σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου. Οπότε….δώσε όσα περισσότερα μπορείς.

Παρθένος

Αν προσπαθήσεις να πετύχεις του ερωτικούς στόχους στη σχέση σου, να είσαι σίγουρη πως θα δεις αποτελέσματα. Με τον Κρόνο που επηρεάζει τη δημιουργικότητα, συνειδητοποιείς την αξία της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης. Με όποιον είσαι παθιασμένη τώρα, θα γίνει το επίκεντρό σου….καθώς απαιτούνται σκόπιμες ενέργειες από μεριάς σου, για να υπάρξει εξέλιξη μαζί του. Όσο περισσότερη ενέργεια επενδύεις στη σχέση σου, τόσο μεγαλύτερη ικανοποίηση θα νιώθεις.

Ζυγός

Πριν δημιουργήσεις μια λίστα υποχρεώσεων για άλλους τομείς της καθημερινότητάς σου, αφιέρωσε χρόνο για να εξετάσεις τι χρειάζεται η ερωτική σου ζωή. Έχεις την κοσμική υποστήριξη για να βοηθήσεις ώστε να λυθούν κάποια θέματα με τον εραστή σου….κι αυτό θα ξεκινήσει με κάποιες αποκαλύψεις συναισθημάτων, που δεν τολμούσες να παραδεχτείς, μέχρι τώρα. Μόλις συμβεί αυτό θ’ αναρωτηθείς γιατί σου πήρε τόσο πολύ χρόνο για να το κάνεις…..ειδικά αν κάνει το βήμα σου ελαφρύτερο και νιώθεις την άνοιξη μέσα σου!

Σκορπιός

Ακόμη και μια ελάχιστη επιπλέον προσπάθεια στη σχέση σου, θα φέρει φανταστικά αποτελέσματα. Και η πρώτη περιοχή που θα επενδύσεις, θα πρέπει να είναι η επικοινωνία με το ταίρι σου. Ωστόσο, πρόσεξε ιδιαίτερα τον τρόπο που θα εκφραστείς, επειδή όσο πιο ακριβές είναι το μήνυμά σου, τόσο πιο κατανοητό θα είναι. Είτε θέλεις να μεταφέρεις την αγάπη ή την οικειότητα σε ένα άλλο επίπεδο…. είτε να θεραπεύσεις ό,τι χρειάζεται θεραπεία, η ευαισθησία στην έκφρασή σου, θα αντηχήσει πιο βαθιά.

Τοξότης

Θα δημιουργηθούν εντάσεις στα ερωτικά σου, ιδιαίτερα αν υπάρχει ένα οικονομικό προβληματικό θέμα. Οι συζητήσεις ίσως χρειαστεί να επικεντρωθούν στον τρόπο που θα εξοικονομήσετε περισσότερα χρήματα, μειώνοντας άσκοπες αγορές. Μην επιτρέπετε στα χρήματα να γίνουν η ρίζα του κακού που θα εξαντλήσει τη φανταστική ενέργεια που υπάρχει ανάμεσά σας. Οποιαδήποτε θέματα συζητηθούν ρεαλιστικά θα σας φέρουν, πιο κοντά.

Αιγόκερως

Μια αίσθηση επείγουσας ανάγκης θα γίνει αισθητή στη σχέση σου, αλλά μην προσπαθήσεις να λύσεις όλα τα θέματα μονομιάς. Υπάρχουν πολύ περισσότερα οφέλη, με μια σταδιακή βελτίωση! Και μια αργή αλλά σταθερή προσέγγιση, είναι η πιο λογική στρατηγική τώρα. Η εξέλιξη της σχέσης σου, βασίζεται στην πραγματικότητα και στην πρακτική αντιμετώπιση. Τα όνειρά σου αξίζουν αυτή την προσέγγιση! Γι’ αυτό ξεκίνησε αυτό το ταξίδι….απολαμβάνοντας κάθε βήμα!

Υδροχόος

Οι προηγούμενες ρομαντικές εμπειρίες ή οι σχέσεις σου, μπορεί να ήταν προκλητικές, αλλά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως σε βοήθησαν ν’ αλλάξεις. Ωστόσο, θα παραδεχτείς ότι το ρομαντικό ταξίδι σου προς το μέλλον, γίνεται ευκολότερο, από τα εμπόδια που έχεις ήδη ξεπεράσει. Αυτή είναι η στιγμή, για να απελευθερωθείς από τις δυσκολίες και να μην τις αφήσεις να σε κρατήσουν πίσω. Η αγάπη πάντα ευνοεί την προληπτική δράση, έτσι απαλλάξου από κάθε πόνο και προχώρα με αυτοπεποίθηση και πάθος προς το μέλλον, που σε περιμένει.

Ιχθύες

Πρέπει να έχεις μια δίκαιη και ισορροπημένη στάση τώρα στην ερωτική σου ζωή, ειδικά καθώς ο Κρόνος επηρεάζει τις κοινωνικές σου σχέσεις. Θα έχεις την τάση να κάνεις βελτιώσεις που θα αντλούνται από εμπειρίες του παρελθόντος. Κι έχεις την κοσμική υποστήριξη να τα καταφέρεις, αν οι προθέσεις σου, πηγάζουν από τα βάθη της καρδιάς σου! Η αυθεντικότητά σου, θα σε οδηγήσει σε ενθουσιώδης καταστάσεις, αυτό το διάστημα!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments