Αθλητισμός

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ολυμπιακός 79-84

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ολυμπιακός 79-84
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ολυμπιακός: O Ολυμπιακός έκανε αυτό που κανείς δεν περίμενε: Νίκησε την ΤΣΣΚΑ μέσα στη Μόσχα και άφησε άφωνη ολόκληρη την Euroleague.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ολυμπιακός: Μία απρόσμενη, μία απίστευτη νίκη, με 84-79, πέτυχε ο Ολυμπιακός, στη Μόσχα. Το υψηλό κίνητρο για νίκη μέσα στην έδρα της πρωταθλήτριας Ευρώπης και ο πληγωμένος εγωισμός των παικτών ήταν η ώθηση που αναμόρφωσε τους «ερυθρόλευκους». Η δεύτερη νίκη του Ολυμπιακού σε 5 αγωνιστικές στη Euroleague ήρθε χάρη στην ενέργεια του Μπράντον Πολ (20 πόντοι, 6 ριμπάουντ) που πρόσφερε φάσεις high light, την ψυχή του Γιώργου Πρίντεζη (11 πόντοι, 5 ριμπάουντ), τις λύσεις από Πάντερ (16 πόντοι), Κουζμίνσκας, Ρούμπιτ και τον ουσιαστικό Τσέρι.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε ομαδικά, μάζεψε τα ριμπάουντ (8 ο Μιλουτίνοβ), έκλεψε μπάλες και πέτυχε μεγάλα σουτ όταν οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη απειλούσαν για ανατροπή. Η ομάδα του Πειραιά είχε ισορροπία σε άμυνα και επίθεση, το ήθελε περισσότερο και το πέτυχε, δείχνοντας σοβαρότητα μέχρι το τελευταίο λεπτό. Και η πρώτη ήττα της ΤΣΣΚΑ στη Euroleague φέτος είναι γεγονός! Ο Μάικ Τζέιμς πέτυχε 22 πόντους και μοίρασε και 6 ασίστ, ο Κάιλ Χάινς πρόσθεσε 19 πόντους και 17 ο Νταρούν Χίλιαρντ για τη ρωσική «αρκούδα».

Ο Κώστας Παπανικολάου τραυματίστηκε στο γόνατο λίγο πριν το τέλος της 1ης περιόδου και δεν αγωνίστηκε έκτοτε, αλλά σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ δεν εμπνέει ανησυχία η κατάστασή του. Χωρίς τον Ντάνιελ Χάκετ αγωνίστηκε η ΤΣΣΚΑ από τις αρχές της 2ης περιόδου, καθώς αποχώρησε στα αποδυτήρια με μυικό σπασμό στη μέση. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου στο ΣΕΦ την Παρασκευή (1/11, 21:30) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, αναμέτρηση στην οποία αναμένεται να μπουν και οι νεοαποκτηθέντες Ουίλ Ριντ και Τέιλορ Ρότσεστι.

Τα δεκάλεπτα: 24-18, 39-43, 60-64, 79-84

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments