Ελλάδα

Χαϊδάρι: Βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονική επίθεση

Χαϊδάρι: Βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονική επίθεση
Χαϊδάρι: Το φως της δημοσιότητας είδε ένα βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει τους δράστες λίγο μετά τους πυροβολισμούς.

Χαϊδάρι: Το μεσημέρι της Τρίτης (29/10) δυο άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανάκι γάζωσαν ένα αυτοκίνητο σε κεντρικό δρόμο της περιοχής. Το πρωί της Τετάρτης η εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” έφερε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που δείχνει τους δράστες μόλις λίγες στιγμές μετά την δολοφονική επίθεση που έκαναν στον 49χρονο επιχειρηματία.

Οι αστυνομική της διεύθυνσης Αττικής πιστεύουν πως η πράξη ήταν ένα πληρωμένο συμβόλαιο που ήθελε νεκρό το θύμα. Ωστόσο μέχρι και σήμερα παραμένουν άγνωστα τα κίνητρα των δραστών. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονίας ήταν και δύο αστυνομικοί, εκτός υπηρεσίας, οι οποίοι παρέμειναν στο σημείο μέχρι να φτάσουν οι συνάδελφοί τους, στους οποίους είπαν ότι βρέθηκαν τυχαία εκεί.

Πυροβόλησε ένας αστυνομικός

Ένας από τους αστυνομικούς που βρέθηκαν τυχαία μπροστά στο συμβάν, πυροβόλησε προς την πλευρά των δραστών χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν τους προκάλεσε κάποιον τραυματισμό. Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν 18 κάλυκες από καλάσνικοφ και τέσσερις κάλυκες από εννιάρι πιστόλι, που εκτιμάται ότι είναι από το όπλο του αστυνομικού. Αυτό θα διευκρινιστεί από την βαλλιστική έρευνα που γίνεται στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών ερευνών.

Σκιές για τον ρόλο των δυο αστυνομικών

Η διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, ξεκίνησε έρευνα για τον ρόλο των δύο αστυνομικών που εμπλέκονται στην υπόθεση της δολοφονίας του 49χρονου επιχειρηματία το πρωί στο Χαϊδάρι. Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛΑΣ, «η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας διερευνά τις συνθήκες εμπλοκής δύο αστυνομικών στο σημερινό περιστατικό πυροβολισμών, από άγνωστους δράστες, στο Χαϊδάρι, που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ιδιώτη».

Μπορεί οι δυο αστυνομικοί να ισχυρίζονται ότι βρέθηκαν τυχαία στο χώρο και όταν είδαν να ανοίγουν πυρ ο ένας πυροβόλησε με το υπηρεσιακό του όπλο. Ωστόσο αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι το αυτοκίνητο του θύματος συνόδευε μια μοτοσικλέτα με δύο άτομα και εξετάζεται αν αυτοί ήταν οι δύο αστυνομικοί.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας, ο 49χρονος επιχειρηματίας, τον τελευταίο καιρό είχε πάντα συνοδεία κατά τις μετακινήσεις του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 49χρονος διατηρεί εταιρεία διανομής καφέ, κοντά στο σημείο του εγκλήματος, στην οποία άγνωστοι είχαν τοποθετήσει βόμβα τον Μάιο του 2016.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας, μέχρι στιγμής δεν συνδέουν τα δύο περιστατικά και εξετάζουν όλες τις εκδοχές, για τους λόγους που κάποιοι ήθελαν βγάλουν από την μέση τον 49χρονο, ο οποίος στο παρελθόν είχε ασχοληθεί και με τον τζόγο, αλλά και με άλλες δραστηριότητες, μέσω των οποίων είχε επαφές και γνωριμίες με πολύ κόσμο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments