Ελλάδα

Αυτή είναι η απάντηση στην αποκάλυψη του pagenews.gr για τον Δήμο Πεντέλης

Αυτή είναι η απάντηση στην αποκάλυψη του pagenews.gr για τον Δήμο Πεντέλης
Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αθλητισμού του Δήμου Πεντέλης, Δημήτρης Αποστολάκος, απάντησε στην αποκάλυψη του pagenews.gr σχετικά με την απόφαση ότι δεν επιτρέπεται πλέον να αγωνίζονται στα Αθλητικά Σωματεία του Δήμου αθλητές που δεν είναι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Πεντέλης.

Με μια ανάρτησή του στο facebook ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αθλητισμού Δημήτρης Αποστολάκος δίνει την δική του εκδοχή στην αποκάλυψη του Pagenews.gr σχετικά με την απόφαση ότι δεν επιτρέπεται πλέον να αγωνίζονται στα Αθλητικά Σωματεία του Δήμου αθλητές που δεν είναι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Πεντέλης. Ο κ. Αποστολάκος νωρίτερα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το Pagenews.gr διευκρίνισε πως αφενός δεν υπήρξε γραπτή ανακοίνωση επί του θέματος αλλά επιβεβαίωσε πως υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τους υπεύθυνους των σωματείων της πόλης όπου τους ενημέρωσε ότι για τη χρήση του Δημοτικού γηπέδου Μελισσίων προτεραιότητα έχουν οι σύλλογοι της πόλης και οι αθλούμενοι Δημότες κάτι που επιδέχεται πολλών ερμηνειών δεδομένου ότι σε ερασιτεχνικές αθλητικές ομάδες δεν μπορείς να βάλεις ηθικά τέτοιου είδους περιορισμούς.

Η ανάρτηση του κ. Αποστολάκου «Οι αλλαγές που έχουν γίνει στον τομέα του Αθλητισμού του Δήμου από την ημέρα που ανέλαβε η νέα διοίκηση, προφανώς δεν ικανοποιούν εκείνους που θα χάσουν τα οφέλη που είχαν μέχρι σήμερα από την μέχρι τώρα γκρίζα κατάσταση και ήδη διαφαίνεται ότι θα κάνουν ό,τι μπορούν για να κρατήσουν τα κεκτημένα τους.

Η διασπορά fake news στο διαδίκτυο και στον τύπο, η δημιουργία ανυπόστατων φημών στο Δήμο και οι σαθρές κινήσεις εντυπωσιασμού δεν πτοούν τη νέα διοίκηση. Σκοπεύουμε να εξυγιάνουμε τον αθλητισμό και οι αντιδράσεις από κάποιους «καλοθελητές» δείχνουν ότι βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο.

Τέλος, σχετικά με κάποια δημοσιεύματα του τελευταίου 24ώρου αναφορικά με τον αθλητικό σχεδιασμό του Δήμου, ακριβώς επειδή είναι αναληθή, καλώ τους υπευθύνους να προβούν σε διόρθωση και ανάκληση των δημοσιευμάτων. Σε περίπτωση που αυτό δεν γίνει εντός της ημέρας τότε θα επιλέξουμε τη νομική οδό εναντίον τους. Να σημειωθεί επίσης στο σημείο αυτό, πως ουδέποτε κάλεσαν εμένα ως εντεταλμένο σύμβουλο αθλητισμού αλλά ούτε και τους υπεύθυνους του δήμου για να ελέγξουν την υπόσταση των όσων αναφέρουν. Αντιθέτως μάλιστα, τους κάλεσα εγώ ο ίδιος σχετικά με το γεγονός ζητώντας τους και τηλεφωνικά να ανακαλέσουν». Την παραπάνω δήλωση του κ. Αποστολάκου ανήρτησε και ο Δήμος Πεντέλης στην ιστοσελίδα του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments