Ελλάδα

Σάλος από την αποκάλυψη του Pagenews για το Δήμο Πεντέλης

Σάλος από την αποκάλυψη του Pagenews για το Δήμο Πεντέλης
Εξελίξεις με την απόφαση σύμφωνα με την οποία οι σύλλογοι θα πρέπει να στέλνουν στο Δήμο λίστες με ονόματα και διευθύνσεις μόνιμης κατοικίας των αθλητών που απασχολούν σε όλες τις ηλικίες και μόνο όσοι έχουν μόνιμη κατοικία στο Δήμο θα μπορούν να συμμετέχουν στις δραστηριότητες των συλλόγων που χρησιμοποιούν τις Αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου.

Μετά το δημοσίευμα του Pagenews.gr σχετικά με την απόφαση ότι δεν επιτρέπεται πλέον να αγωνίζονται στα Αθλητικά Σωματεία του Δήμου αθλητές που δεν είναι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Πεντέλης, ο υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου κ. Αποστολάκος επικοινώνησε μαζί μας όπου διευκρίνισε πως αφενός δεν υπήρξε γραπτή ανακοίνωση επί του θέματος αλλά επιβεβαίωσε πως υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τους υπεύθυνους των σωματείων της πόλης όπου τους ενημέρωσε ότι για τη χρήση του Δημοτικού γηπέδου Μελισσίων προτεραιότητα έχουν οι σύλλογοι της πόλης και οι αθλούμενοι Δημότες κάτι που επιδέχεται πολλών ερμηνειών δεδομένου ότι σε ερασιτεχνικές αθλητικές ομάδες δεν μπορείς να βάλεις ηθικά τέτοιου είδους περιορισμούς.

Παράλληλα, επικοινωνία με το Pagenews.gr είχε και η υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου του Δήμου κα Κουτρέτση στην οποία μεταφέρθηκε η διάθεση της ιστοσελίδας μας να δημοσιεύσει άμεσα σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

Πρόκειται πάντως για μία θετική εξέλιξη δεδομένου ότι το pagenews.gr έχει στη διάθεσή του μαρτυρίες αθλουμένων και συγγενών τους που επιβεβαιώνουν πως το ζήτημα τέθηκε με διαφορετικό πιο επιτακτικό τρόπο άλλα καθώς φαίνεται με παρέμβαση της Δημάρχου κ. Κεχαγιά υπάρχει διάθεση επίλυσης του προβλήματος που δημιουργήθηκε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments