Αθλητισμός

Γιάννης Βονότρας: Φαβορί για την θέση του υπεύθυνου των ακαδημιών του Παναθηναϊκού

Γιάννης Βονότρας: Φαβορί για την θέση του υπεύθυνου των ακαδημιών του Παναθηναϊκού
Γιάννης Βονότρας: Στον Παναθηναϊκό συνεχίζουν να αναζητούν τον εκλεκτό για τις ακαδημίες με τον όνομα του Γιάννη Βονότρα να κερδίζει καθημερινά όλο και περισσότερους πόντους.

Γιάννης Βονότρας: Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση ενός ζητήματος που απασχολεί εδώ και αρκετό καιρό βρίσκονται στον Παναθηναϊκό. Η θέση του υπεύθυνου των ακαδημιών του “Τριφυλλιού” παραμένει ορφανή, ωστόσο οι “Πράσινοι” οδεύουν σε οριστική συμφωνία ανακοινώνοντας από μέρα σε μέρα το πρόσωπο που θα ηγηθεί του μέλλοντος του συλλόγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επικρατέστερος για να αναλάβει την θέση του υπεύθυνου είναι ο Γιάννης Βονότρας. Ο 59χρονος με παρελθόν στον σύλλογο τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και από τη θέση του προπονητή κερδίζει καθημερινά όλο και περισσότερους πόντους έναντι των υπόλοιπων υποψηφίων. Στην λίστα των “Πράσινων” είναι και ο Βαγγέλης Σάμιος, ωστόσο εργάζεται ως τεχνικός διευθυντής στις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ και είναι δύσκολο να αποχωρήσει.

Το παρελθόν του στον Παναθηναϊκό 

Σε ηλικία 17 ετών, ο Γιάννης Βονόρτας, έγινε μέλος της ακαδημίας του Παναθηναϊκού. Έπειτα από 4 χρόνια στην ακαδημία προωθήθηκε στην ανδρική ομάδα το 1981. Ένα χρόνο αργότερα, στάλθηκε στο Αιγάλεω ως δανεικός για ένα χρόνο (1982-83). Επιστρέφοντας από τον δανεισμό του, καθιερώθηκε από τον Γιάτσεκ Γκμοχ. Με τους “πράσινους” κέρδισε το κύπελλο του 1982, το νταμπλ του 1984 και του 1986, αν και στη δεύτερη περίπτωση δεν είχε επίσημη συμμετοχή στο πρωτάθλημα, λόγω τραυματισμού (ρήξη χιαστών). Στον Παναθηναϊκό, αγωνίσθηκε μέχρι τον Δεκέμβριο του 1987.

Ένα χρόνο μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής σταδιοδρομίας, ξεκίνησε να εργάζεται ως προπονητής στις ακαδημίες ποδοσφαίρου του Χουάν Ραμόν Ρότσα. Από το 2005 εώς και σήμερα, εργάζεται ως προπονητής στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Στις 14 Νοεμβρίου του 2012 ανακοινώθηκε η πρόσληψή του ως βοηθού προπονητή της ομάδας.[1] Στις 31 Μαρτίου του 2013 ανέλαβε την θέση του πρώτου προπονητή στον σύλλογο. [2] Από τις 14 Μαΐου του 2013, είναι βοηθός προπονητή του Γιάννη Αναστασίου στον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments