Αθλητισμός

Ξάνθη – Ολυμπιακός: Οι σκέψεις του Μάρτινς για το παιχνίδι

Ξάνθη – Ολυμπιακός: Οι σκέψεις του Μάρτινς για το παιχνίδι
Ξάνθη - Ολυμπιακός: Έτσι αναμένεται να παρατάξει τους Ερυθρόλευκους ο Πέδρο Μάρτινς.

Ξάνθη – Ολυμπιακός: Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Πειραιωτών για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη. Ο Πέδρο Μάρτινς συμπεριέλαβε στην αποστολή του Ολυμπιακού τον Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Ο Πορτογάλος δεν “έδειξε” εντεκάδα στην τελευταία προπόνηση, αλλά ο Γάλλος άσος είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα ξεκινήσει στα Πηγάδια.

Ο Μαρτίνς εξετάζει το 4-3-3 που λειτούργησε πολύ καλά και με την Μπάγερν και με την ΑΕΚ. Στο μυαλό του Πορτογάλου η τριάδα στον άξονα με Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη και Καμαρά προσφέρει πολύτιμη δουλειά και ανασταλτικά αλλά και επιθετικά, όπως το είδαμε να συμβαίνει και στα δύο ματς. Στην κορυφή παραμένει ο Ελ Αραμπί, ο οποίος έχει αποδείξει ότι είναι πολύτιμος.

Ο Mister 54% ευστοχία άλλωστε δεν γίνεται να μην ξεκινήσει. Μια σκέψη όντως υπάρχει για τον Μασούρα αντί του Σουντανί όμως λογικά δεν θα προχωρήσει, με τον Αφρικανό να αγωνίζεται βασικός και τον Έλληνα ακραίο να πηγαίνει για βασικός στο Μόναχο. Στην άμυνα, Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Αβραάμ και Τσιμίκας με τον Μεριά να έχει τις πιθανότητες του αλλά και αυτός να φαίνεται πιο πιθανός για το Μόναχο. Ο Ποντένσε βεβαίως ούτε συζήτηση για το αν θα αγωνιστεί ή όχι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments