Αθλητισμός

Ρούμπεν Σεμέδο: Δεν τον ξεκουράζει ο Μάρτινς

Ρούμπεν Σεμέδο: Δεν τον ξεκουράζει ο Μάρτινς
Ρούμπεν Σεμέδο: «Χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει για κανέναν επειδή οι υποχρεώσεις διαδέχονται η μία την άλλη» τόνισε ο Πέδρο Μάρτινς

Ρούμπεν Σεμέδο: Ο Πορτογάλος στόπερ πέρασε ένα μίνι ντεφορμάρισμα τις τελευταίες αγωνιστικές. Αρκετοί ήταν εκείνη που τα λάθη του Σεμέδο οφείλονται στα συνεχόμενα παιχνίδια, στην κούραση και στην πίεση στο γόνατό του, μετά τον τραυματισμό που είχε στο παιχνίδι με την Κρασνονταρ στη Ρωσία. Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε με αφορμή το παιχνίδι με την Ξάνθη στα Πηγάδια, και αναφέρθηκε στον Ρούμπεν Σεμέδο, τονίζοντας ότι κανείς δεν έχει χρόνο να ξεκουραστεί.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πέδρο Μάρτινς:

«Κανείς δεν έχει χρόνο ν’ αποφορτιστεί ή να ξεκουραστεί. Δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο αν δεν έχουμε μπροστά μας κάποια διακοπή, ούτε υπάρχει τρόπος να ξεκουράσουμε παίκτες. Αυτό θα το κάνουμε μόνο όταν κάποιος παίκτης έχει προβλήματα φυσικής κατάστασης. Πριν από δύο εβδομάδες υπήρξε πολύ έντονη κριτική για τον Σεμέδο και αυτή τη στιγμή όλοι λένε πόσο καλή ήταν η απόδοση του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Υπάρχουν στιγμές που μπορεί ν΄αποθεώνεσαι, στιγμές που να αισθάνεσαι να ξεσηκώνεσαι από χαρά. Δεν υπάρχει χρόνος για να μείνουμε σε αυτά, πρέπει πάντα να προχωράμε μπροστά. Όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι για να για βοηθούν την ομάδα. Χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει για κανέναν επειδή οι υποχρεώσεις διαδέχονται η μία την άλλη. Έχουμε πολλά συνεχόμενα παιχνίδια και όλοι οι παίκτες δουλεύουν συνεχώς, για να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να βοηθούν την ομάδα όταν χρειάζεται.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments