Ελλάδα

Αμαλιάδα: Πως περιέγραψε ο 15χρονος την επίθεση με μαχαίρι από συμμαθητή του

Αμαλιάδα: Πως περιέγραψε ο 15χρονος την επίθεση με μαχαίρι από συμμαθητή του
Αμαλιάδα: Πώς περιγράφει ο 15χρονος μαθητής την στιγμή που δέχθηκε την επίθεση από τον μεγαλύτερης ηλικίας συμμαθητή του.

Αμαλιάδα: Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του 15χρονου, ο οποίος μαχαιρώθηκε από συμμαθητή του εντός του σχολείου στην Αμαλιάδα. Η επίθεση έλαβε χώρα λίγο μετά τις 9 το πρωί της Πέμπτης (31/10), κατά τη διάρκεια του πρώτου διαλείμματος. Οι δύο μαθητές της Α’ Λυκείου διαπληκτίστηκαν, με τους συμμαθητές τους να προσπαθούν να μπουν στη μέση για να τους χωρίσουν, αλλά να κάνουν πίσω όταν είδαν τον 16χρονο να βγάζει μαχαίρι. Σε δευτερόλεπτα αντίκρισαν το συμμαθητή τους να πέφτει αιμόφυρτος. Στο σχολείο επικράτησε πανικός.

Αμέσως έφτασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η Αστυνομία και το παιδί μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας. Ο 16χρονος τράπηκε σε φυγή, αλλά τελικά συνοδευόμενος από τον πατέρα του παραδόθηκε στην Αστυνομία και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δυο παιδιά είχαν τσακωθεί και πάλι πριν από λίγες ημέρες σε κάποιο πάρτι. Άλλοι μιλούν για ομαδικές διαφορές και άλλοι πως τσακώθηκαν για ένα κορίτσι.

Ο 15χρονος μαθητής, κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πάτρας εξήγησε στον ΑΝΤ1, τι ακριβώς συνέβη στο σχολείο του. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 15χρονος μαθητής:

Μαθητής: «Ήρθε πισώπλατα, ήρθε να μου ρίξει μπουνιά στο πρόσωπο και, όπως έκανα το πρόσωπο μου έτσι, μου έριξε δύο μαχαιριές στην πλάτη και στον ώμο».

Δημοσιογράφος: «Είχατε τσακωθεί πριν δηλαδή;»

Μαθητής: «Είχαμε τσακωθεί πριν».

Δημοσιογράφος: «Για άλλο λόγο».

Μαθητής: «Για άλλο λόγο και καλά είχα πειράξει κάποιον εγώ, μου έλεγε τον είχανε πειράξει».

Δημοσιογράφος: «Πώς είσαι τώρα. Πώς είσαι;»

Μαθητής: «Μια χαρά».

Δημοσιογράφος: «Εντάξει».

Μαθητής: «Ναι, ναι».

Δημοσιογράφος: «Περαστικά εύχομαι».

Μαθητής: «Να είστε καλά».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments