Ελλάδα

Σύνταγμα: Επεισοδιακή σύλληψη αλλοδαπού μικροπωλητή στον σταθμό του Μετρό [vid]

Σύνταγμα: Επεισοδιακή σύλληψη αλλοδαπού μικροπωλητή στον σταθμό του Μετρό [vid]
Σύνταγμα: Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η σύλληψη αλλοδαπού μικροπωλητή στον εσωτερικό χώρο του Μετρό στο Σύνταγμα την ώρα της χθεσινής νεροποντής.

Σύνταγμα: Σάλο έχει προκαλέσει το βίντεο που δημοσιεύθηκε σήμερα το πρωί, το οποίο παρουσιάζει τη σύλληψη ημεδαπού μικροπωλητή από αστυνομικό μέσα στον σταθμό του Μετρό. Ο αλλοδαπός που πωλούσε ομπρέλες εν μέσω της νεροποντής εισήλθε στον εσωτερικό χώρο του Μετρό γινόμενος αντιληπτός από άνθρωπο της αστυνομίας. Ο αστυνομικός πλησίασε τον μικροπωλητή και προσπάθησε να τον συλλάβει προκαλώντας την έντονη αντίδραση όσον είδαν από κοντά το περιστατικό.

Ο αλλοπαδός όπως φαίνεται και στο βίντεο παρακαλούσε τον αστυνομικό να τον αφήσει ελεύθερο, με τον τελευταίο ωστόσο να τον σέρνει προκειμένου να τον ακινητοποιήσει. Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Μετρό Συντάγματος, ύστερα από την ισχυρή βροχόπτωση που έπληξε την Αθήνα. Ο μικροπωλητής βρήκε την ευκαιρία να πουλήσει ομπρέλες στους επιβάτες του μετρό που δεν ήταν προετοιμασμένοι για την κακοκαιρία.

Όπως φανερώνει και το βίντεο, ο μικροπωλητής ικετεύει τον αστυνομικό να τον αφήσει πέφτοντας στα πόδια του, την ώρα που αρκετοί περαστικοί σταματούν και ζητούν να τον αφήσει ελεύθερο.  Οι φωνές και τα παρακάλια του αλλοδαπού έφεραν αρκετούς περαστικούς στα όριά τους φωνάζοντας στον αστυνομικό να τον αφήσει ελεύθερο. Αυτό το περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε μια λίστα αντίστοιχων σκηνικών που εκτυλίσσονται καθημερινά στο κέντρο της πόλης. Αρκετοί μικροπωλητές ζουν καθημερινά υπό τον φόβο της σύλληψης, καθώς η πλειοψηφία δεν διαθέτει άδεια παραμονής στη χώρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments