Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Παρασκευή [1/11/19]

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Παρασκευή [1/11/19]
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Παρασκευή (1/11/19).

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Παρασκευή (1/11/19).

  • Κριός

«Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει» λέει το γνωστό άσμα, αγαπητοί Κριοί! Γι’ αυτό αν είστε σε φάση αναζήτησης ταιριού, αυτή είναι η στιγμή να διευρύνετε τους ορίζοντές σας: Η ερωτική Αφροδίτη θα διαμένει στον Τοξότη και τον διεθνή 9ο Οίκο σας. Μέχρι τις 25 Νοεμβρίου, δεν αποκλείεται να νιώσετε ερωτικές σπίθες για άτομα που ανήκουν σε άλλη κουλτούρα ή διαμένουν σε απόσταση. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, αυτή η περίοδος ενδείκνυται για να οργανώσετε μια αισθησιακή απόδραση με το ταίρι σας. Τολμήστε να κάνετε τώρα και την «συζήτηση» για τα μελλοντικά κοινά σας βήματα!

  • Ταύρος

Μπορείτε να γίνετε πιο μαγνητικοί, αγαπητοί Ταύροι; Θα γίνετε και θα νιώθετε ακαταμάχητοι μέχρι τις 25 Νοεμβρίου: Σε αυτό θα συμβάλλει η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη, από τον Τοξότη και τον 8ο Οίκο σας της σαγήνης! Καθώς ανεβαίνει η θερμοκρασία στη διεκδίκηση, επιστρατεύστε την κοκέτικη φύση σας και ορμήστε. Μόνο προσέξτε να μην πέσετε στην παγίδα της εμμονής… Και αντί να φλερτάρετε, να βρεθείτε μπλεγμένοι σε αδιέξοδες καταστάσεις. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, αφιερώστε τώρα περισσότερες ώρες στην κρεβατοκάμαρα αντί για το σαλόνι!

  • Δίδυμοι

Είστε πρόθυμοι να κάνετε υποχωρήσεις για την αγάπη, αγαπητοί Δίδυμοι; Η αυθόρμητη ιδιοσυγκρασία σας μπορεί να δυσκολευόταν να απαντήσει, υπό άλλες συνθήκες. Αλλά τώρα η ρομαντική Αφροδίτη περνά στον Τοξότη και στον 7ο Οίκο σας των δεσμεύσεων. Μέχρι τις 25 Νοεμβρίου, θα αποζητήσετε την περαιτέρω εξέλιξη της σχέσης σας. Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για μια νέα γνωριμία που θα κάνετε αυτή την περίοδο ή για τον υπάρχοντα δεσμό σας. Τα συναισθήματά σας θα είναι έντονα – και θα θέλετε να εκφράσετε με στιβαρές προοπτικές!

  • Καρκίνος

Ανεβείτε στο τραίνο της ευημερίας σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Η Αφροδίτη της ομορφιάς θα διαμείνει στον Τοξότη και τον 6ο Οίκο της προσωπικής σας φροντίδας μέχρι τις 25 Νοεμβρίου. Θα σας συνεπάρει αυτός ο οίστρος βελτίωσής σας, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά: Από τις αλλαγές στο διαιτολόγιο μέχρι την τακτική σας εξάσκηση. Εστιάστε σε όσα βελτιώνουν την καθημερινότητα και τη διάθεσή σας. Η ανόρθωση της αυτοπεποίθησής σας, θα βάλει ευχάριστες νότες και στην προσωπική σας ζωή. Δεσμευμένοι και αδέσμευτοι Καρκίνοι, σας αναμένουν νέοι έρωτες ή το επόμενο βήμα στη σχέση σας!

  • Λέων

Εξοπλιστείτε κατάλληλα για να προβληθείτε ακόμα περισσότερο, αγαπητοί Λέοντες! Η αστραφτερή Αφροδίτη θα διαμένει στον Τοξότη και τον 5ο Οίκο σας μέχρι τις 25 Νοεμβρίου. Θέλετε να τραβήξετε την προσοχή, με όσα θα αναρτάτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις μοδάτες επιλογές σας. Παραμερίστε την όποια μετριοφροσύνη σας και φροντίστε να γνωστοποιήσετε όλα τα ταλέντα σας. Θα έλξετε πολλούς σημαίνοντες ανθρώπους προς το μέρος σας. Και όσο αφορά την προσωπική σας ζωή, τώρα θα απολαμβάνετε τη διεκδίκηση περισσότερο και από την κατάκτηση!

  • Παρθένος

Μήπως αναζητάτε την αγάπη σε λάθος μέρη, αγαπητοί Παρθένοι; Αν συνήθως σας έλκουν οι σαγηνευτικές ή «βασανισμένες» προσωπικότητες, τώρα αλλάζετε κατευθύνσεις! Η ρομαντική Αφροδίτη θα μένει μέχρι τις 25 Νοεμβρίου, στον ευαίσθητο και διακριτικό 4ο Οίκο σας. Την προσοχή σας θα τραβούν άνθρωποι που θέλουν να φροντίσουν εσάς, για αλλαγή. Πολλοί θα αδημονούν να περάσουν χρόνο μαζί σας, ακόμα κι αν ήταν μόνο κοινωνικές γνωριμίες ως τώρα. Όσοι Παρθένοι είστε ήδη δεσμευμένοι, θα θέλετε να απολαύσετε πιο πολλές στιγμές σπιτικής ευτυχίας!

  • Ζυγός

Είχατε κάποιες άκαρπες προσπάθειες στον έρωτα, αγαπητοί Ζυγοί; Μπορείτε πλέον να τις αφήσετε στο παρελθόν: Η ερωτική Αφροδίτη που σας κυβερνά, θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον επικοινωνιακό 3ο Οίκο σας μέχρι τις 25 Νοεμβρίου! Με τη βοήθειά της θα κάνετε αλλαγές στον τρόπο που διεκδικείτε, για να καταφέρετε να εκφράσετε και να κατακτήσετε όσα λαχταράτε. Δεσμευμένοι και αδέσμευτοι Ζυγοί, η περίοδος ενδείκνυται και για να ανανεώσετε την εμφάνισή σας ώστε να έχετε περισσότερες επιτυχίες!

  • Σκορπιός

Η δημιουργικότητά σας μπορεί να βάλει περισσότερα έσοδα στο ταμείο σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Η εφευρετική Αφροδίτη θα διασχίζει τον 2ο Οίκο των οικονομικών σας μέχρι τις 25 Νοεμβρίου. Πολλοί θα σας προσεγγίσουν για να αποκτήσουν κάποιο χειροτέχνημά σας… Είναι η ιδανική στιγμή να σκεφτείτε να μετατρέψετε ένα χόμπι σας σε επάγγελμα. Διερευνήστε την αγορά και τις προοπτικές σας, γνωστοποιήστε το εγχείρημά σας όσο γίνεται πιο ευρέως. Και αν υπάρχουν κάποια οικονομικά θέματα προς συζήτηση, τολμήστε να τα θέσετε στα άτομα που αφορούν. Η διακριτική Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να τα χειριστείτε με την πρέπουσα διπλωματία!

  • Τοξότης

Η επούλωση πληγών βοηθά στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, αγαπητοί Τοξότες! Η Αφροδίτη της αγάπης θα διαμείνει στο ζώδιό σας μέχρι τις 25 Νοεμβρίου: Αυτή η ρομαντική ανανέωση θα τονώσει πολύ την αυτοπεποίθησή σας. Τώρα πολλοί θα στριμώχνονται για να σταθούν στο πλάι σας… Και η δική σας πρόκληση θα είναι να καταλήξετε σε αυτούς και αυτά που πραγματικά θέλετε. Όσο οι δεσμοί σας θα δυναμώνουν, θα βλέπετε απρόσμενες προοπτικές για το μέλλον σας. Σταματήστε να θυσιάζεστε και εστιάστε στην εξισορρόπηση του δούναι και λαβείν στη ζωή σας!

  • Αιγόκερως

Η φαντασία σας παίρνει την ανιούσα, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η συναισθηματική Αφροδίτη μπαίνει στον Τοξότη και τον 12ο Οίκο σας της ονειροπόλησης, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 25 Νοεμβρίου. Χαλαρώστε τις άμυνές σας και τολμήστε στην ερωτική αρένα. Αρκεί να μην αφήσετε την αισιοδοξία σας να παραβλέψει τις παγίδες όσων έχουν πρόθεση να εκμεταλλευτούν τη γενναιοδωρία σας. Καλή είναι η αισιόδοξη οπτική, ενόσω δεν φτάνει στην άρνηση να δείτε την αλήθεια!

  • Υδροχόος

Μοιράστε απλόχερα την αγάπη σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Η ερωτική Αφροδίτη θα διασχίζει τον Τοξότη και τον κοινωνικό 11ο Οίκο σας μέχρι τις 25 Νοεμβρίου. Η διάθεσή σας θα είναι να κάνετε επαφές «κάθε τύπου» σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Μην εστιάζετε σε ένα θέμα ή άτομο μόνο, θα σας κουράσει αυτή η ένταση. Περάστε χρόνο με φίλους και την οικογένεια, για να φορτίσετε τις ενεργειακές σας μπαταρίες. Οι δεσμευμένοι Υδροχόοι πρέπει να κοινωνικοποιείτε περισσότερο τώρα. Τα ζευγάρια που διασκεδάζουν μαζί, έχουν και μεγαλύτερη διάρκεια!

  • Ιχθύες

Οι στόχοι σας γίνονται πιο ξεκάθαροι, αγαπητοί Ιχθύες! Η φιλόδοξη Αφροδίτη θα διασχίζει τον Τοξότη και τον 10ο Οίκο σας της καριέρας μέχρι τις 25 Νοεμβρίου. Αυτό θα αποτελέσει έναυσμα για να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας και να οργανώσετε πολλά επαγγελματικά γεύματα. Η άρτια εμφάνιση και η λαμπερή σας προσωπικότητα, θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον πολλών: Ατόμων με ισχύ που σας ενδιαφέρουν – αλλά και πολλών επίδοξων να βρεθούν στο πλάι σας. Τα μάτια σας ανοικτά, για τις προοπτικές που θα αποπνέουν μονιμότητα!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments