Αθλητισμός

ΑΕΛ – ΟΦΗ 3-2

ΑΕΛ – ΟΦΗ 3-2
ΑΕΛ - ΟΦΗ: Μέτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, η ΑΕΛ έκανε μια απίθανη ανατροπή και επικράτησε με 3-2 του ΟΦΗ

ΑΕΛ – ΟΦΗ: Μετά από εντυπωσιακό και «χορταστικό» σε θέαμα, γκολ και φάσεις ματς, η ΑΕΛ έκανε την ανατροπή σήμερα στη Λάρισα και επικράτησε του ΟΦΗ με 3-2, για την 9η αγωνιστική της Super League, καθώς βρέθηκε στα πρώτα λεπτά του αγώνα να χάνει με 2-0! Η ομάδα της Κρήτης μπήκε δυνατά στο ματς και προηγήθηκε με τα γκολ των Σεμέδο (3′) και Τσιλιανίδη (7′), αλλά η ΑΕΛ μείωσε, καταρχήν, στο 14ο λεπτό με τον Μόρα και στη συνέχεια έκανε την ολική ανατροπή και πήρε τη νίκη με τα τέρματα των Μιλοσάβλιεβιτς (68′) και Ντάουντα (79′).

Η ΑΕΛ έφτασε κοντά στο γκολ μόλις στα 47 δευτερόλεπτα με τον Νούνιτς, αλλά ο ΟΦΗ ήταν εκείνος που σκόραρε, σημειώνοντας ένα υπέροχο γκολ. Μόλις στο τέταρτο λεπτό, ο Σεμέδο με εντυπωσιακή λόμπα «κρέμασε» τον Κρίστινσον, γράφοντας το 0-1. Τρία λεπτά αργότερα, ο Τσιλιανίδης έκλεψε τη μπάλα, πέρασε τον Μόρα και βρέθηκε τετ α τετ με τον Ισλανδό γκολκίπερ, πλασάροντας για το 0-2 (πέμπτο γκολ στο πρωτάθλημα). Αναμφίβολα εκρηκτικό ξεκίνημα για τους Κρητικούς που έδειξαν να παίρνουν ξεκάθαρο προβάδισμα.

Στο 13′ ήταν η σειρά των γηπεδούχων να πανηγυρίσουν, με τον Μόρα να σκοράρει από εκτέλεση φάουλ του Κάτσε, μειώνοντας σε 1-2. Το ματς «κυλούσε» ήρεμα στα επόμενα λεπτά μέχρι και τη φάση του 35ου λεπτού. Ο Ουάρντα με δυνατό σουτ εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ουάιλι, αλλά έπειτα από υπόδειξη VAR, το τέρμα ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ (ήταν εκτεθειμένος ο Μιλοσάβλιεβιτς στην αρχή της φάσης). Η απόφαση δεν άρεσε ιδιαίτερα στον ισχυρό άνδρα της ΑΕΛ, που κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί, προκαλώντας την αποβολή του από τον διαιτητή Κομίνη.

Ο ΟΦΗ κυκλοφορούσε την μπάλα, αλλά η ομάδα του Γρηγορίου ήταν εκείνη που βρήκε γκολ ισοφαρίζοντας με τυχερό τρόπο. Στο 68′ ο Μιλοσάβλιεβιτς σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Γιαννούλη, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Γουάλι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Ουάρντα, Μιλοσάβλιεβιτς, Μόρας, Σεσέροβιτς, Μπέρτος, Κάτσε (82′ Φατιόν), Μπράλιτς (62′ Ασούμπρε), Νούνιτς (76′ Ντάουντα), Στάνκοβιτς.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Γουόλι, Σακόρ (75′ Στάικος), Κουτρουμπής, Νάστος, Ναμπί, Σεμέντο, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Φιγκεϊρέδο, Κοροβέσης (81′ Μάνος).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments