Ελλάδα

Κρήτη: Αναζητείται οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε ηλικιωμένη

Κρήτη: Αναζητείται οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε ηλικιωμένη
Κρήτη: Ανθρωποκυνηγητό σε όλη την Κρήτη πραγματοποιούν οι αστυνομικές αρχές αναζητώντας έναν άνδρα που παρέσυρε και εγκατέλειψε 83χρονη το πρωί της Κυριακής.

Κρήτη: Περιστατικό εγκατάλειψης σε τροχαίο ατύχημα εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές στην Κρήτη. Άνδρας φέρεται να παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και να εγκατέλειψε ηλικιωμένη το πρωί της Κυριακής στο χωριό Ρογδιά. Το συμβάν άμεσα πήρε έκταση, με την αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου ο δράστης να βρεθεί και να συλληφθεί. Η άτυχη γυναίκα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με πολλαπλά τραύματα, καθώς κατά την πρόσκρουση με το αυτοκίνητο την τίναξε πολλά μέτρα μακριά.

Το ατύχημα συνέβη λίγο πριν από τις 7 το πρωί της Κυριακής, όταν η άτυχη 83χρονη πήγαινε στην εκκλησία. Ο οδηγός του οχήματος την χτύπησε με μεγάλη ταχύτητα και την τίναξε αρκετά μέτρα μακριά, με αποτέλεσμα να υποστεί πολλαπλά τραύματα. Όμως, δεν σταμάτησε καν, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε εγκαταλείποντας την αιμόφυρτη γριούλα!

Οι κάτοικοι της περιοχής που βρήκαν την ηλικιωμένη πεσμένη στο οδόστρωμα, ειδοποίησαν ασθενοφόρο το οποίο την μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα. Οι άνδρες της Αστυνομίας αναζητούν ίχνη που θα οδηγήσουν στην αποκάλυψη της ταυτότητας του οδηγού.

Το συμβάν έρχεται να μας θυμίσει το πρόσφατο περιστατικό στην Νέα Πεντέλη, όταν γυναίκα παρέσυρε και εγκατέλειψε 14χρονο μαθητή. Ο νεαρός νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας μην διατρέχοντας πλέον σοβαρό κίνδυνο, με την 27χρονη να παραδίδεται στις αρχές λίγες ώρες μετά την σύγκρουση με τον νεαρό μαθητή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments