Ελλάδα

Πειραιάς: Πυροβολισμοί σε καφετέρια – Στο νοσοκομείο γυναίκα που δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι

Πειραιάς: Πυροβολισμοί σε καφετέρια – Στο νοσοκομείο γυναίκα που δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι
Πειραιάς: Συναγερμός στην περιοχή του Πειραιά, καθώς πριν από λίγο γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, το οποίο προήλθε από πυροβολισμό.

Πειραιάς: Σοβαρό περιστατικό συνέβη το πρωί της Δευτέρας 4 Νοεμβρίου 2019 στον Πειραιά, με γυναίκα να μεταφέρεται στο νοσοκομείο έπειτα τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι. Το συμβάν έλαβε χώρα σε καφετέρια στην οδό Μαυρομιχάλη, με μία 24χρονη να πέφτει αιμόφυρτη μετά από σφαίρα που δέχθηκε στο κεφάλι.

Αμέσως στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ, το οποίο και μετέφερε την άτυχη γυναίκα στο Τζάνειο Νοσοκομείο. Η κατάσταση της νεαρής κρίνεται κρίσιμη, καθώς η σφαίρα από τον πυροβολισμό έχει προκαλέσει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για το συμβάν, ενώ η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα. 

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία εξετάζονται δύο σενάρια για τον σοβαρό τραυματισμό της γυναίκας

Το πρώτο πρόκειται για απόπειρα αυτοκτονίας, ωστόσο υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν πως προηγήθηκε καβγάς της γυναίκας με έναν άνδρα. Παράλληλα, δεν αποκλείεται και το σενάριο το όπλο να εκπυρσοκρότησε πάνω στην προσπάθεια του άντρα να πάρει το όπλο από τα χέρια της γυναίκας. Την προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει η ασφάλεια Πειραιά εξετάζοντας όλα τα παραπάνω ενδεχόμενα,  με τον άνδρα να μεταφέρεται άμεσα στο αστυνομικό τμήμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments