Video

Αυτές είναι οι Ελληνίδες Playmate που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ

Αυτές είναι οι Ελληνίδες Playmate που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ
Playmate: Τα καλλιστεία της ελληνικής τηλεόρασης που κανένας άνδρας δεν θα ξεχάσει ποτέ ήταν αυτά που διοργάνωνε επί σειρά ετών με τεράστια επιτυχία το Star.

Playmate: Ποιος άνδρας θα ξεχάσει τις “καυτές” εμφανίσεις με των διαγωνιζόμενων με μαγιό; Ποιος δεν θα αναπολήσει αυτές τις στιγμές; Τα καλλιστεία ομορφιάς βρέθηκαν επί σειρά ετών στο επίκεντρο του ανδρικού πληθυσμού. Ant1 και Star φρόντιζαν κάθε χρόνο να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον παρουσιάζοντας λαμπερά σόου με “καυτές” παρουσίες”, γυναίκες που κατάφεραν να μας κλέψουν την καρδιά.

Τα βραβεία Playmate είχαν έναν παραπάνω λόγο να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του θεατή. Οι διοργανωτές προμόταραν το αισθησιακό από κάθε άποψη με τις διαγωνιζόμενες να εκπροσωπούν επάξια το γυναικείο φύλλο. Υπήρχαν περιπτώσεις και περιπτώσεις που έμειναν στην ιστορία. Κορίτσια που εμφανίστηκαν μέσα σε ένα βράδυ στις οθόνες και καθιερώθηκαν σε αυτές και γυναίκες που εκτοξεύθηκαν αλλά το αστέρι τους έσβησε γρήγορα.

Εμείς σας παρουσιάζουμε τέσσερις Playmates που δύσκολα θα ξεχάσει το ανδρικό κοινό

Όλγα Φαρμάκη

Μπορεί να μην κέρδισε τον διαγωνισμό την σεζόν 2005/2006 ωστόσο κατάφερε με ευκολία να κλέψει την καρδιά του ανδρικού πληθυσμού χάρις το εξαίρετο μπούστο της. Μετά τον διαγωνισμό συνέχισε στον χώρο του μόντελινγκ και της τηλεόρασης, συμμετέχοντας πριν δύο χρόνια και στο reality επιβίωσης Survivor.

Ιωάννα Λίλη 

Μία από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες που ανέβηκαν στο πλατό του διαγωνισμού. Σήμερα όντας στο πλάι του Θοδωρή Ζαγοράκη συνεχίζει από τη θέση της παρουσίασης κάνοντας μικρά αλλά σταθερά βήματα.

Έφη Κυριάκου

Κέρδισε τον διαγωνισμό το 2009 με την εμφάνιση της να κόβει την ανάσα από την πρώτη στιγμή.

Κάτια Δέδε

Μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στην ιστορία του διαγωνισμού. Καμία ατέλεια σε πρόσωπο και σώμα. Απλά αψεγάδιαστη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments