Αθλητισμός

Μπάγερν Μονάχου: Δεν ασχολείται με τον Ραλφ Ράνγκνικ – Φουλάρει για Βενγκέρ

Μπάγερν Μονάχου: Δεν ασχολείται με τον Ραλφ Ράνγκνικ – Φουλάρει για Βενγκέρ
Μπάγερν Μονάχου: Η Γερμανική ομάδα δεν ασχολείται πλέον με τον τεχνικό διευθυντή της Λειψίας και φοουλάρει για τον Αρσέν Βενγκέρ.

Μπάγερν Μονάχου: Πριν λίγες ημέρες η Γερμανική ομάδα προχώρησε στην απόλυση του Νίκο Κόβατς. Ο Κροάτης τεχνικός πλήρωσε την κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας του με αποκορύφωμα την πεντάρα από την Άιντραχτ. Οι άνθρωποι της Μπάγερν Μονάχου βρίσκονται σε αναζήτηση νέου τεχνικού.

Ο Ούλι Χένες τόνισε ότι το πολύ σε τρεις εβδομάδες οι πρωταθλητές θα έχουν νέο τεχνικό. Μερικά από τα ονόματα που έχουν παίξει για τον πάγκο των Βαυαρών είναι αυτά τον Τεν Χαγκ του Άγιαξ και του Τόμας Τούχελ της Παρί Σεν Ζερμέν. Τις τελευταίες ώρες υπήρχε έντονη φημολογία για ενδιαφέρον για τον Ραλφ Ράνγκνικ. Πρόκειται για τον τεχνικό διευθυντή της Λειψίας που έχει κανονικά δίπλωμα προπονητή.

Τέλος ο Ράνγκνιν, φαβορί ο Βενγκέρ

Οι άνθρωποι της Μπάγερν ήρθαν σε επαφή με τον μάντζερ του έμπειρου τεχνικού και εκείνος ξεκαθάρισε ότι ο πελάτης του δεν είναι διαθέσιμος. Κατόπιν αυτής της εξέλιξης, ο Αρσέν Βενγκέρ ανεβάζει τις μετοχές του και παρουσιάζεται πλέον ως το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει την Μπάγερν Μονάχου.

Η περίπτωση του 70χρονου Αλσατού τεχνικού θεωρείται η πλέον κατάλληλη για να παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι και μετά να βρεθεί η μόνιμη λύση, με τους Έρικ Τεν Χαγκ και Τόμας Τούχελ να προκύπτουν ως οι επικρατέστερες περιπτώσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments