Ελλάδα

Απαγωγή Έλληνα ναυτικού: Συγκλονίζει ο πατέρας του 20χρονου – “Που είναι το παιδί μου;”

Απαγωγή Έλληνα ναυτικού: Συγκλονίζει ο πατέρας του 20χρονου – “Που είναι το παιδί μου;”
Απαγωγή Έλληνα ναυτικού: Συνεχίζεται για 4η μέρα το θρίλερ της απαγωγής του 20χρονου ναυτικού, του οποίου το τάνκερ όπου εργαζόταν έπεσε θύμα πειρατείας ανοιχτά του Τόγκο.

Απαγωγή Έλληνα ναυτικού: Κραυγή αγωνίας από τον πατέρα του 20χρονου ναυτικού, των οποίων τα ίχνη εδώ και τέσσερις ημέρες αγνοούνται. Το ελληλόκτητο τάνκερ Elka Aristotle έπεσε θύμα πειρατείας ανοιχτά του Τόγκο, αποτέλεσμα να κρατούνται συνολικά τέσσερις ναυτικοί εκ των οποίων ένας είναι Έλληνας. Οι πειρατές συνεχίζουν να μην δίνουν στίγμα, πράγμα που κορυφώνει την αγωνία ιδιαίτερα στην οικογένεια του νεαρού ναυτικού, οι περιμένουν εδώ και τέσσερις ημέρες να μάθουν για την κατάσταση της υγείας του παιδιού τους.

Ο πατέρας του Έλληνα ναυτικού, Θοδωρής Γκιάτης, μίλησε στο protothema.gr για τις δύσκολες στιγμές που περνά ο ίδιος και η οικογένειά του για τέταρτη συνεχή ημέρα.

«Το παιδί μου είναι στα χέρια των πειρατών και ζούμε μια αγωνία τρέλας. Δυστυχώς είναι τέταρτη μέρα σήμερα που δεν γνωρίζουμε τίποτα για την τύχη του παιδιού μου. Οι πειρατές δεν έχουν ειδοποιήσει ούτε την εταιρεία και δεν ξέρουμε αν είναι καλά στην υγεία του και πού βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Πήραν το παιδί από το καράβι και τελείωσαν όλα. Μακάρι να είχαμε κάποιο νέο για να ξέρουμε πώς θα κινηθούμε κι εμείς. Από τη Δευτέρα που εξαφανίστηκε, δεν γνωρίζω τίποτα. Πού είναι το παιδί μου, μπορεί να μου πει κάποιος;» λέει  ο πατέρας του 20χρονου δόκιμου μηχανικού.

Την ίδια ώρα, όλες οι κινήσεις της ναυτιλιακής εταιρείας στην οποία ανήκει το δεξαμενόπλοιο γίνονται κάτω από άκρα μυστικότητα, και κανείς δεν ξέρει εάν οι δικηγόροι που έχουν αναλάβει την υπόθεση βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τους πειρατές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments