Ελλάδα

Αττική Οδός: Κλειστή η έξοδος 5Α από το απόγευμα του Σαββάτου

Αττική Οδός: Κλειστή η έξοδος 5Α από το απόγευμα του Σαββάτου
Αττική Οδός: Η έξοδος της Αττικής Οδού από τη Δυτική Περιφερειακή Λεωφόρο Αιγάλεω προς τη Λεωφόρο ΝΑΤΟ θα παραμείνει κλειστή, λόγω εργασιών συντήρησης το απόγευμα του Σαββάτου.

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ στην Αττική Οδό, το Σαββατοκύριακο, λόγω προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης. Η έξοδος της Αττικής Οδού από τη Δυτική Περιφερειακή Λεωφόρο Αιγάλεω προς τη Λεωφόρο ΝΑΤΟ (κόμβος 5Α) θα παραμείνει κλειστή, εξαιτίας των εργασιών στους αρμούς του οδοστρώματος.

Η έξοδος θα κλείσει από τις 16:00 το απόγευμα του Σαββάτου 09/11/2019 μέχρι τις 05:00 το πρωί της Δευτέρας 11/11/2019. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η πρόσβαση των οχημάτων προς τη Λεωφόρο ΝΑΤΟ θα γίνεται μέσω των κόμβων Ασπροπύργου (κόμβος 4) και Φυλής (κόμβος 6) της Αττικής Οδού. Οι ηλεκτρονικές πινακίδες της Αττικής Οδού θα παρέχουν σχετική πληροφόρηση.

Επιπλέον, οι οδηγοί μπορούν, όπως πάντα, να ενημερώνονται για τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καλώντας σε 24ωρη βάση τον αριθμό έκτακτης ανάγκης της Αττικής Οδού, 1024, ή ακολουθώντας το λογαριασμό της Αττικής Οδού στο twitter.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments