Video

Δανάη Μιχαλάκη: Η απίστευτη αποκάλυψη της για το πως την πήραν στις “Άγριες Μέλισσες”

Δανάη Μιχαλάκη: Η απίστευτη αποκάλυψη της για το πως την πήραν στις “Άγριες Μέλισσες”
Δανάη Μιχαλάκη: Η συνέντευξη της ηθοποιού στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Δανάη Μιχαλάκη: Η ηθοποιός, που υποδύεται την Δρόσω στις Άγριες Μέλισσες, βρέθηκε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτουλγου και μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά αλλά και για το κάστινγκ. Η ηθοποιός συστήθηκε στο κοινό και μίλησε για τον χαρακτήρα της «Δρόσως» την οποία υποδύεται στην επιτυχημένη δραματική σειρά του Ant1, «Άγριες Μέλισσες».

Επίσης, αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίον την επέλεξαν να παίξει στη συγκεκριμένη σειρά, όταν η ίδια βρισκόταν στη Σύρο το καλοκαίρι και την πήραν τηλέφωνο για να ξεκινήσει τα γυρίσματα. «Για το κάστινγκ με βρήκαν μέσω facebook. Πέρασα μόνο δύο κάστινγκ και ήμουν η τελευταία ηθοποιός που κλείσανε. Τρελάθηκα μόλις άκουσα ότι είναι για σειρά εποχής. Με πήραν τηλέφωνο δύο μέρες πριν την πρώτη ανάγνωση και μου είπαν ότι με πήρανε για τη σειρά. Παρότι ήξερα ότι θα είμαι στις Άγριες Μέλισσες πήγα και δούλεψα το καλοκαίρι στη Σύρο.

Δεν έχω τίποτα κοινό με τη Δρόσω και αυτό είναι και το δέλεαρ ερμηνευτικά. Το μόνο κοινό είναι ότι και οι δύο έχουμε όνειρα. Η Δρόσω αλλάζει πάρα πολύ. Κάποια στιγμή θα αντιδράσει και θα εκραγεί. Κάποια στιγμή θα ερωτευτεί και η Δρόσω, δεν ξέρω ποιον. Δεν ξέρω τι γράφεται. Γιατί να κάνουμε σπόιλερ;

Όσα είπε η “Δρόσω” για τον Νικοφόρο

“Θαυμάζω πολύ τον Νικηφόρο που έχει έρθει από το Παρίσι, η Δρόσω ενθουσιάζεται με αυτά. Στα γυρίσματα περνάμε φανταστικά. Έχω γελάσει με μια σκηνή που δεν την έχει δείξει ακόμα, γιατί άκουγα τις κοιλιές των ηθοποιών να γουργουρίζουν. Η σκηνή που περίμενα ότι θα με προβληματίσει και θα με δυσκολέψει ήταν η σκηνή του φόνου. Αυτή η σκηνή μας πήρε περίπου 2,5 ώρες”, είπε η ηθοποιός.

Με τον Ιωάννη Αθανασόπουλο είχαμε κάνει μαζί το δεύτερο κάστινγκ και είχαμε δέσει πολύ. Ποιος είπε ότι η Δρόσω θα μείνει έγκυος από τον Νικηφόρο; Δεν έχω ιδέα. Πολλά θα γίνουν σε αυτό το χωριό», είπε η Δανάη Μιχαλάκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments