Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Πέμπτης [7/11/19]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Πέμπτης [7/11/19]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Πέμπτης (7/11/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη (7/11/19).

κριός

Οι αλλαγές θα είναι αξιοσημείωτες αυτό το διάστημα στην ερωτική σου ζωή! Ιδιαίτερα, οι μεταβολές της διάθεσης του εραστή σου. Αντί να είσαι δύσπιστη ή να το βλέπεις σαν κάτι που πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα, πιθανό να είναι πιο έξυπνο, να ενθαρρύνεις τον αγαπημένο σου να σου ανοιχτεί. Ίσως να περίμενε την κατάλληλη στιγμή, για να το συζητήσει μαζί σου.

ταύρος

Ίσως να είσαι άνετη με την σταθερότητα που υπάρχει στη σχέση σου. Ωστόσο, αν θέλεις περισσότερο αυθορμητισμό ή ενθουσιασμό στο δεσμό σου, τότε και τα δύο προσφέρονται, τώρα. Για να τα καταφέρεις, ίσως χρειαστεί να ρισκάρεις να δείξεις την ευάλωτη πλευρά σου. Με λίγη προσπάθεια, θα μπορέσεις να αποκαλύψεις στο ταίρι σου, τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Λίγο χάος, μπορεί να είναι ο καταλύτης, για να συμβεί αυτό.

δίδυμοι

Η επιθυμία σου να κάνεις κάτι μόνη σου, μπορεί να γίνει ισχυρότερη. Ωστόσο, σκέψου πώς η επιμονή σου να ενεργήσεις μόνη σου, θα σε κάνει να φαίνεσαι υπερβολικά ανεξάρτητη, στα μάτια του εραστή σου. Μπορεί να προτιμάει να είναι δίπλα σου, και αυτό που μαθαίνει συνοδεύοντάς σε, μπορεί να ενισχύσει τη σχέση σας αισθητά – και ευχάριστα.

καρκίνος

Μπορεί να δεις τις προθέσεις του εραστή σου να σε εκπλήξει, περισσότερο σαν αναστάτωση, πάρα σαν κάτι γοητευτικό. Ωστόσο, δάγκωσε τη γλώσσα σου ή μέτρα μέχρι το δέκα πριν φανερώσεις τη δυσαρέσκειά σου. Το ταίρι σου, είναι καλοπροαίρετο και θέλει μόνο να σε κάνει να χαμογελάσεις… αλλά ίσως να μην το βλέπεις έτσι. Να είσαι ευέλικτη και έτοιμη να τον ακούσεις. Επικεντρώσου περισσότερο στο γεγονός, πως σε αγαπάει.

Λέων

Οι συζητήσεις με τον εραστή σου θα εμβαθύνουν – αλλά μάλλον περισσότερο από ό, τι θα ήθελες. Δεν είναι ανέφικτο να διατηρήσεις μια ελαφριά κι αισιόδοξη στάση απέναντι στο ταίρι σου. Αλλά αν το παίζεις «εκ του ασφαλούς» δεν θα σε οδηγήσει σε μέρη συναρπαστικά κι εμπνευσμένα. Υπάρχουν πολλά θέματα που μπορείτε να συζητήσετε, τα οποία μπορούν να γίνουν βαθύτερα οικεία. Μπορείς να υπαγορεύσεις το ρυθμό, οποιασδήποτε ανταλλαγής.

παρθένος

Ο τρόπος που εκφράζεις τις σκέψεις ή τα συναισθήματά σου τώρα, είναι πολύ ευέλικτος. Έχεις επίσης πολλές δημιουργικές επιλογές για να κάνεις τα πλάνα σου…. γι’ αυτό κάνε τις επιλογές σου. Σημαίνει ότι θα πεις αυτά που σκέφτεσαι ή αισθάνεσαι, χωρίς να αφήσεις αυτόν που αγαπάς, να υποθέτει πως ξέρει ήδη, που ανήκει η καρδιά και το μυαλό σου. Σκέψου σωστά κι εκφράσου με φαντασία. Θα το εκτιμήσει ιδιαίτερα.

ζυγός

Πολύ νοημοσύνη και ευαισθησία θα διακατέχουν τις συζητήσεις με το ταίρι σου αυτό το διάστημα. Ωστόσο, μια αξιοσημείωτη αίσθηση πρακτικής, θα μπορούσε να συμβάλει σε πιο προσγειωμένη συμπεριφορά, όπου χρειάζεται. Η μελλοντική εξέλιξη της σχέσης σου απαιτεί σε πρώτη φάση, να εστιάσεις σε ό,τι είναι πρακτικό και ρεαλιστικό. Τα μικρά βήματα που θα γίνουν τώρα, θα είναι αναμφισβήτητα πιο ευεργετικά από το να « πέσεις με τα μούτρα» σε ένα οποιοδήποτε σχέδιο.

σκορπιός

Μερικές συμβουλές από ένα σοβαρό άτομο, για κάποιο θέμα της ερωτικής σου ζωής, είναι άξιες προσοχής. Η αμερόληπτη θέση του, σημαίνει ότι βλέπει κάτι που αγνοείς ή που επιλέγεις να παραβλέψεις. Μπορεί να είναι χρήσιμο να λάβεις υπόψη τις παρατηρήσεις του. Αυτό που θεωρεί πως είναι η μεγαλύτερη εικόνα της ερωτικής σου ζωής, θα είναι ευχάριστο, αν μπορέσεις να το καταλάβεις.

Τοξότης

Αυτό που έχει καθυστερήσει ή είναι επιρρεπές στην αναβλητικότητα στα ερωτικά σου, μπορεί να μην παρουσιάζει σημάδια επίλυσης. Αν προσπαθείς να βρεις τρόπο να παραμερίσεις ένα ευαίσθητο θέμα, τότε οι πιθανότητες να απαιτήσει την προσοχή σου μέχρι να το αναγνωρίσεις, είναι μεγάλες. Είναι περίοδος για δράση….όχι για λόγια. Κάνε μια συντονισμένη προσπάθεια να αντιμετωπίσεις ένα ρομαντικό ζήτημα που μπορεί να απαιτήσει χρόνο και προσοχή. Χρειάζονται και τα δύο…. για έναν πολύ καλό λόγο.

αιγόκερως

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα για να αντιμετωπίσεις με το ταίρι σου κάποιο θέμα αυτή τη στιγμή. Μια κατάσταση που έχει κολλήσει, μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά αν είστε πρόθυμοι να κάνετε ακόμη και ένα μικρό βήμα για να τη βελτιώσετε. Εναλλακτικά, μια εκκολαπτόμενη σχέση που έχει καθυστερήσει ή έχει σταματήσει…. μπορεί να δείχνει σημάδια βελτίωσης τώρα. Με κάποιο τρόπο, χρειάζεται να πάρεις κάποια πρωτοβουλία. Περίμενες καιρό αυτή τη στιγμή…. γι’ αυτό εκμεταλλεύσου τη.

υδροχόος

Μπορεί να παρερμηνεύεις την επιφυλακτικότητα του αγαπημένου σαν έλλειψη ενδιαφέροντος προς την πλευρά σου. Μπορεί όμως να παλεύει μέσα του για ένα προσωπικό θέμα και να αισθάνεται αβέβαιος για το πώς θα σε προσεγγίσει. Όσο πιο ευπρόσδεκτη, ελκυστική ή υποστηρικτική είσαι, τόσο πιο εύκολο θα είναι να πει όσα σκέφτεται ή να αναφέρει το θέμα που τον απασχολεί. Αν χρειάζεται κάποιον να τον ακούσει αυτή τη στιγμή, γίνε ο ακροατής που αναζητάει.

ιχθύες

Μπορεί να διαχωρίσεις τον εαυτό σου από τους άλλους, στα μάτια του αγαπημένου σου αυτή τη στιγμή. Αυτό μπορεί να συμβαίνει γιατί θέλει την υποστήριξη ή τις συμβουλές σου, που οι άλλοι δεν μπορούν – ή αρνούνται να το κάνουν. Αν θελήσεις μάλιστα να δείξεις στον εραστή σου, ότι δεν υπάρχει θέμα που δεν είσαι πρόθυμη να συζητήσεις, τότε αυτό θα σημαίνει πολλά για την ενίσχυση της αυτοπεποίθησής του. Είτε λειτουργείς από προσωπική εμπειρία είτε από διαίσθηση, μπορείς να είσαι ο άνθρωπος εμπιστοσύνης που χρειάζεται το ταίρι σου.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments