Ελλάδα

Σφοδρό τροχαίο στη Λεωφόρο Σπάτων – Νεκρός ο οδηγός

Σφοδρό τροχαίο στη Λεωφόρο Σπάτων – Νεκρός ο οδηγός
Σφοδρό τροχαίο στη Λεωφόρο Σπάτων: Ο άτυχος νεαρός έχασε τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, συγκρούστηκε με φορτηγό και "καρφώθηκε" σε σιδεριά ενός φυτωρίου.

Σφοδρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής 8 Νοεμβρίου 2019 στη Λεωφόρο Σπάτων. Ένας νεαρός οδηγός είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα στη λεωφόρο Σπάτων και στο ύψος της Παλλήνης έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, συγκρούστηκε με φορτηγό και “καρφώθηκε” σε σιδεριά ενός φυτωρίου.

Ο οδηγός της φορτηγού, μιλώντας στο ant1news.gr, δήλωσε πως είδε ξαφνικά ένα αυτοκίνητο να κάνει ζιγκ ζαγκ και να έρχεται κατά πάνω του. Του αναβόσβησε τα φώτα ωστόσο ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν αντέδρασε. Προσπάθησε να τον αποφύγει ωστόσο κόντεψε να πέσει και ο ίδιος πάνω σε τοίχο. Τελικά το όχημα τον χτύπησε και έπεσε πάνω στο φυτώριο.

Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή. Αμέσως στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική, που απεγκλώβισε τον νεαρό οδηγό, ο οποίος δεν είχε τις αισθήσεις του. Τον νεαρό, που ήταν πολύ σοβαρά τραυματισμένος, παρέλαβε ασθενοφόρο. Δυστυχώς λίγη ώρα αργότερα κατέληξε. Η σορός του μεταφέρθηκε στο «Γ. Γεννηματάς»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments