Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: “Επικοινωνιακά σόου Μητσοτάκη με τις τράπεζες για να καλύψει το δώρο στους τραπεζίτες”

ΣΥΡΙΖΑ: “Επικοινωνιακά σόου Μητσοτάκη με τις τράπεζες για να καλύψει το δώρο στους τραπεζίτες”
ΣΥΡΙΖΑ: Το κόμμα της αντιπολίτευσης κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη για επικοινωνιακό σόου όσον αφορά τους ελέγχους στις τράπεζες.

ΣΥΡΙΖΑ: Για «επικοινωνιακά σόου» με τις τράπεζες κατηγορεί τον πρωθυπουργό ο ΣΥΡΙΖΑ. «Ο κ. Μητσοτάκης δεν θα μπορέσει να αποκρύψει ότι ψηφίζει στη Βουλή ασυλία για τους τραπεζίτες την ίδια στιγμή που οι τράπεζες συνεχίζουν να διατηρούν υπέρογκες και απαράδεκτες χρεώσεις στους καταναλωτές», τονίζει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:

«Οι πολίτες έχουν καταλάβει ότι με τη σκανδαλώδη διάταξη στους Ποινικούς Κώδικες, ο κ. Μητσοτάκης κάνει δώρο αναδρομική ασυλία στους τραπεζίτες για θαλασσοδάνεια και βάζει στο αρχείο δεκάδες υποθέσεις διαφθοράς, μεταξύ των οποίων τα δάνεια ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, αλλά και αυτά των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, για τα οποία είναι υπόλογοι και τραπεζίτες αλλά και στελέχη κομμάτων».

Αξίζει να τονιστεί ότι κλιμάκια της Επιτροπής Ανταγωνισμού πραγματοποίησαν νέα έφοδο την Παρασκευή στις τράπεζες. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ελεγκτές έφτασαν στα κεντρικά γραφεία των τραπεζών στις 9 το πρωί. Ο έλεγχος ξεκίνησε άμεσα και αφορούσε τα κατώτερα στελέχη. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, πρόκειται για συνέχεια της έρευνας που ξεκίνησε την Πέμπτη η Επιτροπή Ανταγωνισμού στις συστημικές τράπεζες της χώρας, με σκοπό να αναζητήσει στοιχεία που θα αποδείκνυαν την ενδεχόμενη συνεννόηση μεταξύ των τραπεζών για την επιβολή των χρεώσεων στις τραπεζικές συναλλαγέ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments