Video

Λουτράκι: Και δεύτερο παιδί κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του από το «παιχνίδι πνιγμού»

Λουτράκι: Και δεύτερο παιδί κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του από το «παιχνίδι πνιγμού»
Λουτράκι: Στο φως της δημοσιότητας έρχεται νέο βίντεο στο οποίο εμφανίζεται μία μαθήτρια να κρατάει για ώρα την αναπνοή της.

Λουτράκι: Δεύτερο περιστατικό με μαθητή γυμνασίου ο οποίος παίζει το «παιχνίδι του πνιγμού» καταγράφηκε στο Λουτράκι, στο σχολείο όπου ένας 12χρονος λίγες ώρες νωρίτερα  κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του OPEN, στο φως της δημοσιότητας έρχεται νέο βίντεο στο οποίο εμφανίζεται μία μαθήτρια να κρατάει για ώρα την αναπνοή της.

Το συγκεκριμένο βίντεο που αποκάλυψε το OPEN έχει ανεβάσει μια μαθήτρια που πηγαίνει στο Γυμνάσιο στο Λουτράκι, μόλις πέντε ώρες μετά το περιστατικό με τον 12χρονο ανέβηκε το συγκεκριμένο βίντεο. Σε αυτό φαίνεται ένα κορίτσι του Γυμνασίου να κρατάει την αναπνοή του. Στη συνέχεια να χάνει τις αισθήσεις του. Δύο αγόρια που βρίσκονταν δίπλα της να την συγκρατούν να μην πέσει στο έδαφος για να τραυματιστεί.

Το βίντεο αυτό ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί το κορίτσι σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Από κάτω, μάλιστα, υπάρχουν πολλά σχόλια από αρκετούς συνομήλικούς της, οι οποίοι έχουν παίξει το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Εκπαιδευτικός  υποστήριξε ότι πριν από λίγες ημέρες ένας ακόμη μαθητής της Β’ Γυμνασίου έκανε κι αυτός το παιχνίδι του πνιγμού. Κράτησε την αναπνοή του, έχασε για κάποια δευτερόλεπτα τις αισθήσεις του, με αποτέλεσμα να πέσει από τις σκάλες και να σπάσει αρκετά από τα δόντια του και να μεταφερθεί και εκείνο στο νοσοκομείο.

Εδώ μπορείτε να δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του OPEN:

Υπενθυμίζεται ότι ένας 12χρονος μαθητής το πρωί της Πέμπτης διέτρεξε σοβαρό κίνδυνο για τη ζωή του έπειτα από το «παιχνίδι αναπνοής» που έπαιζε με φίλους του σε Γυμνάσιο στο Λουτράκι.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα korinthostv.gr, o 12χρονος μαθητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο  Κορίνθου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου οι γιατροί παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Παίδων  στην Αθήνα, όπου και νοσηλεύτηκε.

Όπως είπε ο θείος του 12χρονου, το παιδί επέστρεψε στο σπίτι του και το έχουν υπό συνεχή παρακολούθηση.

Δείτε τι δήλωσε στο korinthostv.gr ο θείος του 12χρονου: 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments