Ελλάδα

Άσχημα τα νέα για τον Γιώργο Ανατολάκη

Άσχημα τα νέα για τον Γιώργο Ανατολάκη
Ο πάλαι ποτέ ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και βουλευτής αργότερα δεν διάγει και τις καλύτερες των ημερών του.

Γιώργος Ανατολάκης: Τις εποχές δόξας και πλούτου θα αναπολεί ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και πρώην βουλευτής με το ΛΑΟΣ, Γιώργος Ανατολάκης, καθώς σήμερα η ζωή του κυλά πολύ διαφορετικά από το παρελθόν του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της RealNews, Ο Γιώργος Ανατολάκης πριν λίγες ημέρες έχασε το σπίτι του καθώς βγήκε σε πλειστηριασμό και άλλαξε χέρια έναντι 500.000 ευρώ. Τα προβλήματα όμως δεν τελειώσαν για τον άλλοτε διεθνή αμυντικό καθώς το χρέος του προς την τράπεζα είναι πολλαπλάσιο, κάτι που σημαίνει πως ο οικονομικός του Γολγοθάς δεν τελείωσε με την απώλεια του σπιτιού του.

Ο πλειστηριασμός αφορούσε τη βίλα του στο Πανόραμα Βούλας, συνολικού εμβαδού 333 τ.μ, η οποία πέρασε στα χέρια της τράπεζας καθώς δεν υπήρχε άλλος να πλειοδοτήσει. Το μεγάλο “χαστούκι” για τον Γιώργο Ανατολάκη ήταν ο χωρισμός του πριν από δυο χρόνια με τη επί 15 χρόνια σύζυγό του, Ζάννα Χολέβα με την οποία απέκτησε δυο παιδιά.

Οι δυο πλευρές πήγαν στα δικαστήρια και σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews o Ανατολάκης κλήθηκε να πληρώσει διατροφή αρκετών χιλιάδων ευρώ στην πρώην γυναίκα του για την ανατροφή των παιδιών του.

Ένα χρηματικό ποσό που αποδείχθηκε κόμπος στην οικονομική θηλιά, η οποία έπνιξε τον πρώην βουλευτή και ποδοσφαιριστή και οδήγησε στον πλειστηριασμό της κατοικίας του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments