Πολιτική

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: «Κάποιοι επιθυμούν να υπάρξει σκηνικό αντίστοιχο με του Γρηγορόπουλου»

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: «Κάποιοι επιθυμούν να υπάρξει σκηνικό αντίστοιχο με του Γρηγορόπουλου»
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κατά την άτυπη συνεδρίαση της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε εκτενώς στην νέα στρατηγική κατά την οποία έχει επέλθει η αστυνομία τονίζοντας παράλληλα πως θα πρέπει να χειριστεί σωστά το τέλος των καταλήψεων.

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: «Κάποιοι θέλουν έναν νέο Γρηγορόπουλο», υπογράμμισε στη σημερινή άτυπη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας,  υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης  Χρυσοχοΐδης. Ο υπουργός μάλιστα πρόσθεσε ότι «Δεν φτάνει να καθαρίσουμε τα Εξάρχεια, πρέπει να τελειώνουμε με την εξάρθρωση των  εγκληματικών και τρομοκρατικών οργανώσεων» .

Ο κ. Χρυσοχοΐδης ανέφερε ότι σήμερα υπάρχει ένα εντελώς διαφορετικό κλίμα στην αστυνομία, ότι οι επιχειρήσεις γίνονται στη βάση συγκεκριμένης στρατηγικής με κριτήριο το αποτέλεσμα κι ότι οι καταλήψεις θα τελειώσουν με προσοχή κι όχι με 3.000 παιδιά μέσα στο Πανεπιστήμιο.

Ο Υπουργός όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του skai.gr, τόνισε επίσης τις ενέργειες για την ενίσχυση της ασφάλειας στις γειτονιές σημειώνοντας: ο ΣΥΡΙΖΑ εγκατέλειψε πλήρως τα λαϊκά στρώματα, από Πατησίων και κάτω δεν έβλεπαν αστυνομικό. Ανάμεσα στις πρώτες κινήσεις περιλαμβάνονται η ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας, η επιστροφή 1.500 αστυνομικών στην Αττική, οι 1.500 προσλήψεις που ήδη έγιναν και σε 20 ημέρες θα βρίσκονται ήδη στους δρόμους καθώς και η νέα ομάδα με την ονομασία «Δράση» που θα αριθμεί 200 άτομα ως το τέλος του μήνα σε όλο το λεκανοπέδιο.

Τέλος σημείωσε ότι η ευρωπαϊκή κοινή γνώμη και οι ευρωπαϊκοί θεσμοί βρίσκονται κοντά στην Ελλάδα, αναγνωρίζουν ότι η χώρα αντιμετωπίζει ένα μεγάλο πρόβλημα με αξιοπρέπεια και αυτό αποτελεί επένδυση για το μέλλον. Πρόσθεσε ότι η κατάσταση θα αλλάξει με κριτήριο τις επιστροφές, σημειώνοντας ότι 300 προσλήψεις έχουν ήδη δρομολογηθεί και ως τις 15 Δεκεμβρίου ακολουθούν άλλες 200 για την επιτάχυνση των διαδικασιών ασύλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments