Ελλάδα

Ελληνοτουρκικά σύνορα: Τι αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ για το περιστατικό με τον «τζιχαντιστή» στις Καστανιές

Ελληνοτουρκικά σύνορα: Τι αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ για το περιστατικό με τον «τζιχαντιστή» στις Καστανιές
Ελληνοτουρκικά σύνορα: Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας έχει επιστρέψει στην Τουρκία.

Ελληνοτουρκικά σύνορα: Ανακοίνωση για το περιστατικό στις Καστανιές του Έβρου  εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τονίζεται ότι Τούρκοι αστυνομικοί μετέβησαν στον συνοριακό σταθμό στις Καστανιές και ζήτησαν να εισέλθει στην Ελλάδα Αμερικανός υπήκοος, αραβικής καταγωγής και ότι ο συγκεκριμένος άνδρας δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να εισέλθει στην Ελλάδα και επέστρεψε στην Τουρκία.

Στη συνέχεια, επανήλθε εκ νέου μόνος του, στον ίδιο σταθμό και ζήτησε να εισέλθει στην Ελλάδα, αλλά οι ελληνικές αρχές δεν του επέτρεψαν την είσοδο και σφράγισαν το διαβατήριό του.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Ανακοινώνεται ότι σήμερα (11-11-2019) το πρωί, Τούρκοι αστυνομικοί μετέβησαν στον συνοριακό σταθμό στις Καστανιές Έβρου και ζήτησαν να εισέλθει στην Ελλάδα, Αμερικανός υπήκοος, αραβικής καταγωγής, τον οποίο συνόδευαν, επικαλούμενοι ότι είχε συλληφθεί γιατί είχε υπερβεί τις δικαιούμενες ημέρες παραμονής του στην Τουρκία.

Ο προαναφερόμενος δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να εισέλθει στην Ελλάδα και στη συνέχεια επέστρεψε στην Τουρκία, συνοδευόμενος από τους Τούρκους αστυνομικούς. Από έλεγχο που διενεργήθηκε σε βάσεις δεδομένων ελληνικών και συνεργαζόμενων χωρών, δεν προέκυψε τίποτα σε βάρος του.

Σήμερα το απόγευμα ο εν λόγω επανήλθε εκ νέου, μόνος του, στον ίδιο συνοριακό σταθμό και ζήτησε να εισέλθει στην Ελλάδα.

Οι ελληνικές Αρχές δεν του επέτρεψαν την είσοδο και σφράγισαν το διαβατήριό του. Κατόπιν τούτου επέστρεψε στην Τουρκία».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments