Ελλάδα

Σύνοδος των Πρυτάνεων για ΑΣΟΕΕ: Η βία σε οποιαδήποτε μορφή της δεν έχει καμία θέση στα πανεπιστήμιά μας

Σύνοδος των Πρυτάνεων για ΑΣΟΕΕ: Η βία σε οποιαδήποτε μορφή της δεν έχει καμία θέση στα πανεπιστήμιά μας
Σύνοδος των Πρυτάνεων για ΑΣΟΕΕ: Χαρακτηρίζει αυτονόητη προϋπόθεση για την ακαδημαϊκή πρόοδο και την ελεύθερη ανταλλαγή ιδεών την διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του πανεπιστημίου.

Σύνοδος των Πρυτάνεων για ΑΣΟΕΕ:  Η διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των πανεπιστημίων είναι «αυτονόητη προϋπόθεση για την ακαδημαϊκή πρόοδο και την ελεύθερη ανταλλαγή ιδεών» τονίζει το προεδρείο της Συνόδου των Πρυτάνεων και καταδικάζει τη βία σε οποιαδήποτε μορφή της με αφορμή τα επεισόδια που σημειώθηκαν την Δευτέρα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση την οποία εξέδωσε η Σύνοδος των Πρυτάνεων «η διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του πανεπιστημίου αποτελεί αυτονόητη προϋπόθεση για την ακαδημαϊκή πρόοδο και την ελεύθερη ανταλλαγή ιδεών και είναι ευθύνη όλων μας να συνδράμουμε προς την κατεύθυνση αυτή». 

«Η βία σε οποιαδήποτε μορφή της, σωματική ή ψυχολογική, από οποιονδήποτε και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες δεν έχει καμία θέση στα πανεπιστήμιά μας», καταλήγει η ανακοίνωση της Συνόδου των Πρυτάνεων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments