Αθλητισμός

Μάξι Λοβέρα: Το προσωπικό στοίχημα του Πέδρο Μαρτίνς

Μάξι Λοβέρα: Το προσωπικό στοίχημα του Πέδρο Μαρτίνς
Μάξι Λοβέρα: Ο Πέδρο Μαρτίνς θεωρεί την ανάδειξη του Αργεντινού, ως ένα… προσωπικό «στοίχημα»

Μάξι Λοβέρα: Ο Πέδρο Μάρτινς ασχολείται προσωπικά με την αξιοποίηση του Αργενινού χαφ. Ο Λοβέρα είναι σίγουρο οτι χρειάζεται ακόμα χρόνο, τόσο για να προσαρμοστεί στην Ελλάδα και στην καθημερινότητα, όσο και για να δέσει με τους συμπαίκτες του στην ομάδα. Το ταλέντο δεν του λείπει και αυτό είναι φανερό.

Στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ ήταν πολύ καλός στο πρωτο μέρος, όπου λίγο έλειψε αν σκοράρει, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι μετά και την παρέμβαση του Σωτηρίου. Κόντρα στον Ατρόμητο μπορεί να αγωνίστηκε για μόλις 38 λεπτά, αλλά πραγματοποίησε την πιο ώριμη εμφάνιση του με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Έδωσε εκρηκτικότητα, φρεσκάδα και ταχύτητα, στην ομάδα, που είχε και παίκτη λιγότερο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς πιστεύει πολύ στον νεαρό μεσοεπιθετικό. Θεωρεί ότι μπορεί να αποτελέσει κεφάλαιο, για τον Ολυμπιακό, στο παρόν και στο μέλλον. Ξέρει ότι ο Λοβέρα χρειάζεται ακόμη χρόνο, για να φτάσει στο μάξιμουμ την προσαρμογής, η οποία απαιτείται, ώστε να εμφανίσει όλα τα θετικά στοιχεία, τα οποία τον έφεραν στον Πειραιά. Ωστόσο, ο Μαρτίνς θεωρεί την ανάδειξη του Αργεντινού, ως ένα… προσωπικό «στοίχημα». Το οποίο και ο ίδιος είναι διατεθειμένος να κερδίσει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments