Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Προς δανεισμό Μπρούνο και Μάρκοβιτς

Ολυμπιακός: Προς δανεισμό Μπρούνο και Μάρκοβιτς
Ολυμπιακός: Οι "Ερυθρόλευκοι" οδεύουν στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου στοχεύοντας πρωτίστως στην συρρίκνωση του υπάρχοντος ρόστερ, βάζοντας σε προτεραιότητα το κομμάτι των δανεικών.

Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μάρτινς αρέσκεται να δουλεύει έχοντας αρκετές επιλογές. Το συνεχές ροτέισον που συνηθίζει να επιβάλλει κατά περιόδους φέρνει… ανάσες σε βασικά στελέχη της ομάδας και παράλληλα παροτρύνει τους θεωρητικά δευτεροκλασάτους ποδοσφαιριστές να παλέψουν για μια θέση στη βασική ενδεκάδα.

Στο Λιμάνι ωστόσο το ρόστερ του Ολυμπιακού είναι κάτι παραπάνω από πολυπληθές, με τον Πορτογάλο τεχνικό ώρες ώρες να ασφυκτιά θέτοντας ορισμένους από τους ποδοσφαιριστές του αναγκαστικά στο περιθώριο. Δύο από τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ουσιαστικά δεν έχουν πάρει καμία ευκαιρία από τον Πέδρο Μαρτίνς είναι οι Μπρούνο και Μάρκοβιτς.

Ο Βραζιλιάνος χρησιμοποιήθηκε το καλοκαίρι στο παιχνίδι του Ολυμπιακού στην έδρα της Μπασακσεχίρ, ωστόσο να σημαντικά λάθη στα οποία υπέπεσε και για καλή τύχη των “Ερυθρόλευκων” δεν πληρώθηκαν δεν του επέτρεψαν να πάρει άλλη ευκαιρία, με την τεχνική ηγεσία να τον θέτει ουσιαστικά εκτός ομάδας. Από την άλλη ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς δεν έχει πάρει απολύτως καμία ευκαιρία από τον Πορτογάλο τεχνικό του Ολυμπιακού.

Ο ταλαντούχος Σέρβος αμυντικός αγωνίζεται σταθερά με τους “μικρούς” των Πειραιωτών, με την πληθώρα επιλογών του Πέδρο Μαρτίνς στα στόπερ να τον θέτει ουσιαστικά εκτός ανταγωνισμού. Οι πηγές από το Λιμάνι αναφέρουν πως αμφότεροι αναμένεται να αποχωρήσουν από τον σύλλογο, με τον Ολυμπιακό να τους παραχωρεί με την μορφή δανεισμού πιθανότατα σε συλλόγους του ελληνικού πρωταθλήματος, προκειμένου να πάρουν αγωνιστικά λεπτά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments