Αθλητισμός

Ζοζέ Σα: Η Πρέμιερ Λιγκ “καλεί” τον Πορτογάλο

Ζοζέ Σα: Η Πρέμιερ Λιγκ “καλεί” τον Πορτογάλο
Ζοζέ Σα: Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού μαγνητίζει όλα τα βλέμματα με τις φετινές του εμφανίσεις προκαλώντας το έντονο ενδιαφέρον συλλόγων από το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Ζοζέ Σα: Η πρόσφατη εμφάνιση του στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν ήταν ίσως η καλύτερη διαφήμιση. Ο 26χρονος τερματοφύλακας εντυπωσιάζει τη φετινή σεζόν στον Ολυμπιακό εμπνέοντας σιγουριά στον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκινά και τελειώνει την ενδεκάδα του με τον ταλαντούχο τερματοφύλακα στις επιλογές του, καθώς ο Σα παιχνίδι με το παιχνίδι παρουσιάζεται όλο και πιο σταθερός κάνοντας τη δουλειά των αντίπαλων επιθετικών πολύ δύσκολη.

Στο Μόναχο ο 26χρονος κατάφερε να προσελκύσει ακόμη περισσότερους “μνηστήρες”. Η εκπληκτική του εμφάνιση απέναντι στην παρέα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μοιραία τον έφερε στο μικροσκόπιο μεγάλων ομάδων, με το ρεπορτάζ του Sportime να αναφέρει πως ο Σα “αρέσει” στη μισή Πρέμιερ Λιγκ. Γουλβς, Γουέστ Χαμ, Λέστερ και Άρσεναλ δείχνουν δειλά δειλά το ενδιαφέρον τους για τον ταλαντούχο τερματοφύλακα περιμένοντας πιθανότατα τον Ιανουάριο προκειμένου να “χτυπήσουν” την πόρτα των “Ερυθρόλευκων”.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως άνθρωποι της Μπάγερν Μονάχου έμειναν άκρως εντυπωσιασμένοι από την ηγετική εμφάνιση του Πορτογάλου άσσου στην αναμέτρηση των “Ερυθρόλευκων” στη Γερμανία για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Μάλιστα εικάζεται πως έφθασαν στο σημείο να ρωτήσουν τους Πειραιώτες για τον παίκτη σχετικά με το συμβόλαιό του. Το ίδιο είχε συμβεί και με την Τότεναμ, με τους Άγγλους να “τρελαίνονται” από τις εκπληκτικές αποκρούσεις του Πορτογάλου τερματοφύλακα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments