Αθλητισμός

Γιάννης Κωστή: Έβγαλε μάτια με τη Νέα Σαλαμίνα έγινε αντικείμενο συζήτησης στο Ρέντη

Γιάννης Κωστή: Έβγαλε μάτια με τη Νέα Σαλαμίνα έγινε αντικείμενο συζήτησης στο Ρέντη
Γιάννης Κωστή: Ο νεαρός άσος έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο τελευταίο παιχνίδι της Νέας Σαλαμίνας, με αποτέλεσμα να γίνει ιδιαίτερη αναφορά στο Ρέντη.

Γιάννης Κωστή: Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός αποτελεί ένα από τα μεγάλα ταλέντα του κυπριακού ποδοσφαίρου, με τον Ολυμπιακό να κινείται γρήγορα και να τον αποκτά πριν από λίγο καιρό και να εντάσσεται στο ρόστερ από το καλοκαίρι. Οι «ερυθρόλευκοι» με βάση τα όσα αναφέρουν στην Κύπρο, έδωσαν κοντά στο 1 εκατ. ευρώ για τον Κωστή. Μέχρι στιγμής ο νεαρός ποδοσφαιριστής τα πάει εξαιρετικά με τη φανέλα της Νέας Σαλαμίνας, με την τελευταία του εμφάνιση κόντρα στην πρωτοπόρο Ανόρθωση να είναι εντυπωσιακή.

Ο Κωστή δεν βρήκε δίχτυα στην αναμέτρηση, αλλά ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του. Ήταν απλός με την μπάλα στα πόδια και κέρδισε πολλές «μάχες» από τα χαφ της Ανόρθωσης, που είναι από τα πλέον δυνατά στο πρωτάθλημα. Έτρεξε πολύ, έδωσε πολλές σωστές πάσες, ήταν εξαιρετικός τακτικά και δημιούργησε πολλά προβλήματα στην Ανόρθωση. Το συγκεκριμένο ήταν από τα καλύτερα, αν όχι το κορυφαίο μέχρι στιγμής παιχνίδι του τη φετινή σεζόν.

Τα credit είναι πολλά από τη στιγμή που αυτή η εμφάνιση έγινε απέναντι στην Ανόρθωση, που φέτος θα είναι από τις διεκδικήτριες του τίτλου. Μάλιστα παραμένει αήττητη μετά από 8 παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «Sportime», h συγκεκριμένη εμφάνιση φέρεται να αποτέλεσε μεγάλο αντικείμενο συζήτησης στις τάξεις του Ολυμπιακού. Γιατί μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» να έχουν ρεπό να και γυρίζουν σήμερα στο Ρέντη, αλλά αυτό δε σημαίνει πως σταματούν οι υπόλοιπες δουλειές.

Μία από αυτές έχουν να κάνουν με τις αναφορές του τμήματος σκάουτινγκ για τους παίκτες που ενδιαφέρουν, τους δανεικούς και αυτούς που είναι κλεισμένοι, όπως ο Γιάννης Κωστή. Έτσι κι αλλιώς οι Πειραιώτες παρακολουθούν καιρό τώρα τον Κύπριο ποδοσφαιριστή και γνωρίζουν καλά τις δυνατότητες του. Μάλιστα, με βάση τις συζητήσεις εντός του Ολυμπιακού, ο Γιάννης Κωστή έχει όλο το πακέτο για να σταθεί στην ομάδα, από την πρώτη κιόλας σεζόν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments